Stanovanje, 4-sobno

Ljubljana okolica - Domžale

299.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 4-sobno
  • Velikost (bruto): 155.9 m2
  • Nadstropje: 4/4
  • Balkon/Atrij/Terasa: 41 m2
  • Klet/Shramba: 8.2 m2
  • Zgrajeno: 2012
  • Energetska izkaznica: B1
  • Šifra: es-radomlje

Edinstveno, prostorno in zelo lepo vzdrževano stanovanje se nahaja v objektu zgrajenem leta 2012, stanovanje prvič vseljeno leta 2016.

 

Stanovanje ima razgiban tloris s sledečo razporeditvijo: predsoba, večji dnevni prostor s kuhinjo, jedilnim delom in izhodom na teraso v velikosti 41 m2, tri spalnice z izhodom na balkon, utility, kopalnica s tušem, kopalnica s kadjo ter v kleti je shramba in dve pakirni mesti.

 

Pohištvo je v celoti izdelano po meri, z domiselnimi prostorskimi rešitvami, s katerimi je izkoriščen vsak kotiček stanovanja. Kuhinja je opremljena s kvalitetnimi gospodinjskimi aparati Bosch in Electrolux.

 

Talna obloga v bivalnem delu in spalnicah je nemški hrastov parket, v kopalnicah kvalitetna keramika.

 

Vrata v stanovanje so protihrupna in protivlomna z večtočkovnim zaklepanjem. Okna in balkonska vrata so zvočno in termo izolativna, zastekljena s 3 slojnim termopanom in imajo vgrajene zunanje rolete ter komarnike.

 

Ker je veliko oken so prostori zelo svetli. Iz dnevnega prostora in iz velike terase se razteza čudovit odprt pogled na Kamniške Alpe ter okoliško hribovje.  

 

Ogrevanje prostorov in sanitarne vode je urejeno na plin (plinska peč), preko radiatorjev, talnega ogrevanja v kopalnicah in električnega radiatorja v večji kopalnici. Prezračevanje je urejeno z rekuperacijo.

 

V stanovanju je internetni priključek (optika) in videofon.

 

Stroški bivanja in uporabe stanovanja so minimalni.

 

Stanovanju pripada kletna shramba v izmeri cca 8, 2 m2 in dve parkirni mesti v garaži, pod objektom, z elektro priključkom. Za goste je na voljo dovolj parkirnih mest pred objektom. V kleti je še sušilnica in skupna kolesarnica. Vsa vrata v objektu se odpirajo z elektronskim čipom.

 

Stanovanje je vpisano v ZK, prosto bremen. 

 

Stanovanje se nahaja na mirni in prijetni lokaciji, blizu vse potrebne infrastrukture (vrtec cca 100 m, šola cca 800 m, trgovina cca 400 m, pošta cca 900 m, banka, avtobus, vlak cca 300 m,) in hkrati v neposredni bližini narave in zelenih površin za rekreiranje (rekreacijska pot Kamnik – Domžale ob Kamniški Bistrici cca 150 m itd).

 

Možna menjava za manjšo in novejšo hišo.

 

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + ddv pogodbene vrednosti.

 

VABLJENI K OGLEDU !

Ne zamudite priložnosti za ogled stanovanja, ki z vrhunsko opremljenostjo in lokacijo nudi maksimalno udobnost bivanja. Izberite svojo popolnost!

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...