Hiša, Dvojček

Ljubljana okolica - Brezovica

1.500 €/mesec
  • Transakcija: Oddaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Dvojček
  • Velikost (bruto): 226.9 m2
  • Parcela: 359 m2
  • Zgrajeno: 2008
  • Energetska izkaznica: C
  • Šifra: es-plesivica

Oddamo prijetno opremljeno hišo (enoto stanovanjskega dvojčka) s teraso v velikosti cca 150 m2, ki se nahaja v mirnem okolju družinskih hiš.

 

Hiša z zelo dobro razporeditvijo prostorov je primerna za mlade družine ali poslovneže, ki bodo v velikem dnevnem prostoru ter na veliki terasi opremljeni s tendo, kvalitetno preživljali prosti čas.

 

Hiša obsega klet, pritličje, prvo nadstropje in mansardo.

 

V kleti je garaža za dve vozili, manjša shramba.

 

Pritlično etažo hiše sestavljajo: predprostor,kopalnica s tušem, kuhinja in velika dnevna soba z jedilnim delom in z izhodom na teraso, kjer zeleno okolje in mir ustvarijo še posebej prijeten ambient.

 

Prvo nadstropje sestavljajo: glavna spalnica z garderobo in izhodom na balkon, otroška soba z izhodom na balkon in večja kopalnica s kadjo in tušem.

 

V mansardi sta dve sobi: soba (lahko otroška soba ali kabinet) in večnamenska soba (lahko igralnica, delovna soba).

 

Hiša je v celoti opremljena (kakovostno in funkcionalno pohištvo), kuhinja izdelana po meri in opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati. Vgrajena so okna s PVC okvirjem in dvoslojno zasteklitvijo. Na vseh oknih so vgrajena zunanja senčila (krpanke).

 

Talna obloga v spalnicah in dnevnem prostoru je tik, v kopalniških prostorih tik in keramika. Hiša je klimatizirana in ima alarmni sistem.  

 

Ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko, sončne celice na strehi ter na trda goriva – toplozračni kamin. Kamin se nahaja v dnevnem prostoru in predstavlja odličen alternativen vir ogrevanja, kot tudi dogrevanja prostorov.

 

Stroški bivanja so minimalni.

 

Terasa hiše je intimna in urejena. Na delu terase (cca 20 m2),kjer je vrtna miza s stoli so položene plosščice, na večjem delu terase pa so zasajena okrasna drevesa in trava.

 

Okolica je lepo urejena, posest ograjena. Dvorišče pred hišo je tlakovano, kjer je možnost parkiranja štirih vozil. V garaži dve vozili.

 

V oddaljenosti cca 15 minut peš hoje je trgovina, cca 3,5 km do zdravstvenega doma in pošte, cca 4 km do vrtca in osnovne šole ter cca 6,5 km do izvoza iz AC Brezovica.

 

Prevzem hiše je možen takoj.

 

Najemna pogodba se sklepa za obdobje do enega leta, z možnostjo podaljšanja. Zaželen dolgoročen najem.

 

Najemodajalčev ponudbeni pogoj: sprotno plačilo, varščina  v višini dveh najemnin in plačilo za posredovanje v višini ene najemnine + ddv!

 

VABLJENI K OGLEDU !

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...