Poslovni prostor, Prostor za storitve

Spodnjeposavska - Brežice

3.000 €/mesec
  • Transakcija: Oddaja
  • Vrsta nepremičnine: Poslovni prostor
  • Tip nepremičnine: Prostor za storitve
  • Velikost (bruto): 712 m2
  • Parcela: 1559 m2
  • Zgrajeno: 1996
  • Šifra: es-brezice1

Oddamo poslovni objekt primeren za raznovrstne storitve (avtosalon s spremljajočimi dejavnostmi ali druge storitve).

 

V pritličju je trenutno avtosalon in avtomehanična delavnica, s pomožnimi prostori (sanitarije in garderobe za zaposlene). V nadstropju je razstavni prostor, pisarniški prostori, sanitarije in skladišče. Objekt ima vgrajeno tovorno dvigalo.

 

Stavba je pravokotne oblike. Stene so montažne – betonske izvedbe, prav tako ravna strešna konstrukcija. Stavbno pohištvo je delno ALU izvedbe in delno PVC izvedbe z dvoslojno zasteklitvijo. Zunanjih senčil ni, ponekod so montirana notranja lamelna senčila.

 

Po razstavnih prostorih je talna obloga keramika, v pisarniških prostorih je tekstilna talna obloga ter v skladišču in delavnici beton.

 

Glabni vhod objekta je orientiran proti severu in ima vgrajena ALU vhodna vrata. Na južni strani, kjer je avtomehanična delavnica so vgrajena sekcijska dvižna vrata.

 

Ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode je urejeno na zemeljski plin (peč Vaillant). Hranilnik za sanitarno vodo je volumna 100 litrov. Grelna telesa v pritličju so etažni konvektorji, v nadstropju klasični radiatorji z vgrajenimi termostatskimi ventili.

 

Objekt ima vse priključke, klime in alarmni sistem.

 

Na JZ strani poslovnega objekta stoji odprta nadstrešnica primerna za parkiranje cca 10 vozil. Parkiranje je omogočeno tudi za objektom za cca 25 vozil.

 

Dostop do objekta je asfalitran in urejen.

 

Cena nepremičnine: 3.000 € + DDV/mesec

 

 

 

VABLJENI K OGLEDU!

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...