Stanovanje, 4-sobno

Ljubljana mesto - Vič-Rudnik

890.400 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 4-sobno
  • Velikost (bruto): 169.87 m2
  • Balkon/Atrij/Terasa: 40.35 m2
  • Klet/Shramba: 4.31 m2
  • Zgrajeno: 2020
  • Šifra: es8

kratek opis:

Novogradnja, ki zagotavlja vrhunsko bivalno udobje. Sistem talnega ogrevanja vezan na toplotno postajo, prezračevanje z rekuperacijo, hlajenje skrito v spuščenem stropu, sistem pametne inštalacije podjetja GIRA, centralni sesalni sistem, osvetlitev prostorov z DALI regulacijo, velika terasa z letno kuhinjo, bioklimatska lamelna pergola na terasi, dvigalo, dve parkirni mesti v garaži s polnilnim mestom za električno vozilo ter shramba.

 

dodaten opis:

 

HIŠA BELIN, na dobri lokaciji, v 1. in 2. nadstropju objekta, novozgrajenega objekta z osmimi stanovanji, prodamo štirisobno duplex stanovanje z jugovzhodno orientacijo.

 

Stanovanje in objekt sta sodobno zasnovana.

Stanovanje je prostorno, ima visoke strope, teraso in velike okenske odprtine, ki povezujejo bivalne prostore s teraso.

 

Stanovanje sestavljajo

V prvi etaži stanovanja je prostoren in sodobno oblikovan dnevno-bivalni prostor s kuhinjo z otokom in kaminom, utility in ločen wc. Ob dnevnem prostoru se razprostira terasa z južno orientacijo. Posebnost stanovanja sta dvoetažni prostor in konzolno stopnišče, ki dnevni prostor povezujeta z galerijo v drugi etaži. V drugem nadstropju je še prostorna spalnica z lastno kopalnico in dve dodatni sobi s skupno kopalnico.

 

Terasa v skupni izmeri 40,35 m2 je s steklom ograjena. Del terase velikosti 18,20 m2, ki je opremljen z letno kuhinjo (korito, armatura in prostor za kuhališče ali žar) je nadkrit z bioklimatsko lamelno pergolo. Preostali del terase velikosti 22,15 m2 je odprt.

 

Ogrodje pergol ima vgrajeno LED linijo, ki sveti s prijetno, toplo svetlobo. Barvo in jakost svetlobe je možno poljubno prilagajati, vgrajena je predpriprava za ozvočenje. Na terasi si tako lahko ustvarite prijeten prostor za druženje ob večerih. 

 

Vstop v objekt je mogoč samo preko kontrole pristopa. Vhodna vrata so protivlomna. V stanovanju je izvedena predinstalacija za varnostni sistem z alarmom in senzorji gibanja, opremljeno je tudi z video domofonom.

Stanovanju pripada shramba v velikosti 4,31 m2 in dve označeni lastniški parkirni mesti s polnilnico za električno vozilo.

 

Vsak kupec ima zagotovljeno storitev izvedbe opreme stanovanja na ključ z odličnimi izvajalci in nadstandardnimi materiali ter opremo vrhunskih proizvajalcev v organizaciji investitorja gradnje objekta.

Po željah posameznega kupca se zasnuje notranjo opremo stanovanja in poskrbi za njeno izvedbo do zadnjega detajla. Novi lastnik se bo v stanovanje lahko vselil brez nepotrebnih skrbi glede opreme in njene izvedbe.

 

Kupec ne nosi stroška posredovanja.

 

Več informacij na spletni strani https://hisabelin.si/si/

 

Vljudno vabljeni na ogled.

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...