Stanovanje, 5+ več sobno

Ljubljana okolica - Logatec

210.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 5+ več sobno
  • Velikost (bruto): 145.3 m2
  • Nadstropje: 2/2
  • Klet/Shramba: 1.9 m2
  • Zgrajeno: 2013
  • Stanje: Novejša gradnja
  • Energetska izkaznica: B2
  • Šifra: es-logatec

Prijetno, funkcionalno stanovanje se nahaja na odlični in dostopni lokaciji, v bližini vse potrebne infrastrukture in zelenih površin, približno 4 km od AC izvoza Logatec in 32 km od strogega centra Ljubljane. V manjšem vila bloku, v 2. nadstropju.

 

Stanovanje obsega v prvi etaži: predsobo, manjšo shrambo pod stopnicami, kopalnico s tušem in kadjo, kuhinjo z jedilnim delom povezano z dnevnim prostorom, spalnico s svojo kopalnico (s tušem), kabinet, ki lahko služi kot soba za goste, kotiček za delo na domu ali pa bodoča otroška sobica ter shrambo v izmeri 1,9 m2 pred vhodom.

 

Stanovanje obsega v drugi etaži: dve mansardni spalnici ali otroški sobi, ki lahko postaneta tudi delovni kotiček ali knjižnica, nad stopnicami manjšo shrambo z drsnimi vrati in na hodniku dodaten prostor s policami.

 

Stanovanje je lepo, sodobno in kvalitetno opremljeno. Oprema posameznih prostorov je bila premišljeno in funkcionalno načrtovana. Pohištvo kuhinje je izdelano po meri, z vgrajenimi gospodinjski aparati priznanih proizvajalcev (pralni stroj znamke Beko, pomivalni stroj znamke Siemens, napa, indukcijska plošča, hladilnik in pečica znamke Gorenje, vinska vitrina Miele).

 

V stanovanju so nameščena kvalitetna strešna okna znamke Velux, ki zagotavljajo največjo možno mero naravne svetlobe in so enostavna za upravljanje. Na oknih so nameščena notranja senčila.

 

Ogrevanje je urejeno na plin (skupna plinska peč), izvedeno s talnim ogrevanjem ter dodatnim električnim radiatorjem v kopalnici. Zaradi izredno dobre izolacije so stroški ogrevanja tudi v najhladnejših mesecih nizki.

 

V stanovanju sta internetni priključek (optika) in domofon. Stanovanje je vseljivo takoj.

 

Stanovanju pripada klet v izmeri 1,9 m2, skupna kolesarnica in eno parkirno mesto pred objektom (skupno parkirišče lastnikov stanovanj).

 

Okolica objekta je mirna in nudi veliko možnosti za potepanja po naravi, tako peš kot s kolesom, pozimi na bližnjem hribu obratuje manjša žičnica, takoj ko je dovolj snega pa so tudi urejene proge za tek na smučeh. Logatec je odlično izhodišče za enodnevne izlete na kras in Italijo, ali potepanja po notranjskem hribovju.

 

Lučaj od hiše je priročna manjša trgovina in avtobusna postaja Ljubljanskega obmestnega prometa, čez cesto urejen park rekreativnega centra Grajski park Vitez z nogometnim in odbojkarskim igriščem, manjšo športno dvorano in prijetnim lokalom.

 

Do bližnje eko pekarne, osnovne šole in dveh vrtcev se lahko sprehodimo, ostale trgovine, fitnes, bazen, pošta in banka pa so oddaljeni 5 min vožnje z avtomobilom.

 

Vsako soboto zjutraj je v starem delu mesta tudi tržnica, kjer se prodajata lokalno pridelano sadje in zelenjava ter druge dobrote, dobiti pa je moč tudi slaščice in odlično kavo, vse to pa je preko tedna venomer možno kupiti kar pri pridelovalcih samih.

 

ZK stanje urejeno, poleg dogovorjene kupnine je kupec dolžan pokriti del stroška transakcije v višini 2%+ddv obračunano od pogodbenega zneska.

 

360 stopinjski sprehod po stanovanju: https://my.matterport.com/show/?m=ejYXNhiQePd

 

VABLJENI K OGLEDU!

Ne zamudite priložnosti za ogled stanovanja, ki združuje prednosti urbanega okolja in bližnje narave.

 

 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...