Stanovanje, 4-sobno

Ljubljana mesto - Vič-Rudnik

2.000 €/mesec
  • Transakcija: Oddaja
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 4-sobno
  • Velikost (bruto): 98.8 m2
  • Nadstropje: 2
  • Balkon/Atrij/Terasa: 18.5 m2
  • Zgrajeno: 2017
  • Stanje: Novogradnja
  • Energetska izkaznica: Ni potrebna (334. člen EZ-1)

Moderno, zelo kvalitetno in z veliko steklenih površin  delno opremljeno stanovanje se nahaja na dostopni lokaciji, v bližini šole, vrtca, banke, pošte, trgovine, obvoznice, avtobusne postaje in zelenih površin za rekreiranje.  

 

Stanovanje obsega predsobo, tri spalnice, dve kopalnici, kuhinjo z jedilnim delom in velikim dnevnim prostorom in  pralnico. Iz dnevnega prostora in spalnic je omogočen dostop do balkona.

 

Stanovanje je estetsko, moderno in kvalitetno opremljeno in klimatizirano. Glavna spalnica opremljena s posteljo in omarami, kopalnica s tušem opremljena s proizvajalcem Villeroy Boch, Hausgrohe, pralni in sušilni stroj Miele, kuhinja z vsemi gospodinjskimi aparati višjega cenovnega razreda (pečica in pomivalni stroj Miele, inovativni kuhinjski sistem Bora, vinska vitrina Liebherr), okna z zunanjimi senčili za maksimalno udobje bivanja.

Iz stanovanja je omogočen dostop (z dvigalom) do čudovite terase na strehi objekta, ki je opremljena z vrtnim pohištvom in lončnicami. 

 

Ogrevanje (talno ogrevanje in priprava tople sanitarne vode) je urejeno s toplotno črpalko.

 

Stanovanje se ponaša z najsodobnejšo tehnologijo, kot je pametno inštalacijo in prezračevanje z rekuperacijo.

 

Stanovanje ima vse priključke, domofon, števci za elektriko in vodo in ogrevanje so ločeni. Stanovanju pripada shramba in dve označeni lastniški parkirni mesti (eno pod nadstreškom in eno na prostem ob objektu). Dostop do objekta je opremljen z avtomatičnimi električnimi vrati.

 

Stroški bivanja in uporabe stanovanja so minimalni. Prevzem stanovanja je možen s 1. avgustom.

 

Najemna pogodba se sklepa za obdobje do enega leta, z možnostjo podaljšanja. Zaželen dolgoročen najem. Ob sklenitvi najemne pogodbe najemnik deponira varščino v višini ene  najemnine in poravna del stroškov izpeljave posla v višini ene najemnine + DDV. Plačilo najemnine je sprotno.

 

 

VABLJENI K OGLEDU !

Ne zamudite priložnosti za ogled stanovanja, ki združuje prednosti urbanega okolja in bližnjih zelenih površin.

 

 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...