Kolektiv

Izkušnje štejejo! Naša ekipa ima več kot 150 let izkušenj v prometu z nepremičninami.

Vesna Levstek

Vesna Levstek

Direktor

Vesna LEVSTEK direktorica in solastnica podjetja se v svetu nepremičninskega posredovanja kali in odlikuje že od leta 1996. S svojim znanjem in izkušnjami se rada loteva še tako zahtevnih nalog in iskanja rešitev za vsako situacijo v kateri se znajde njen naročnik ali poslovni partner. Odlikuje jo pretanjen občutek za potrebe naročnikov, strokoven, odgovoren in natančen, a hkrati oseben odnos do strank. Vsaka uspešno zaključena zgodba ji daje energijo za nove podvige, novi projekti pa so ji vedno znova v izziv.

Prav tako se zelo dejavno loteva problematike in razvoja nepremičninske branže, saj se zaveda, da je pogoj za pozitiven odnos do dejavnosti, ki jo opravlja, kvalitetna storitev, strokovnost in neprestano izobraževanje vseh njenih kolegov. Je podpredsednica upravnega odbora Združenja družb za nepremičninsko posredovanje pri Zbornici za poslovanje z nepremičninami, Gospodarske zbornice Slovenije in članica UO ZPN.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Rok Bržan

Rok Bržan

Nepremičninski posrednik

Rok BRŽAN prokurist in solastnik podjetja in nepremičninski posrednik od leta 1998. Z izkušnjami pri prodaji treh kompleksov novogradenj in adaptacijami lastnih nepremičnin, zna stranko opozoriti in z njo prestopiti marsikatero oviro, na katero bi lahko naletela pri obnovi in opremljanju nepremičnine.

Veliko izkušenj ima na področju marketinga in spletnega poslovanja ter sodelovanja s tujci. V podjetju skratka skrbi za praktične rešitve in računalniške nadloge, drobne pozornosti in velike spremembe.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Brane Koželj

Brane Koželj

Nepremičninski posrednik

Brane KOŽELJ je nepremičninski posrednik od leta 1995. Njegove izkušnje in velika količina informacij, ki jih dnevno pridobiva, premleva in povezuje, botrujejo zavidljivemu številu realizacij na področju poslovnih in projektnih nepremičnin.

Pozna večino večjih novogradenj in projektov tega tisočletja, starejše nepremičnine pa obvladuje z rutinirano natančnostjo. Sicer redko beseden, je odličen vir znanja in izkušenj, stranke ga spoštujejo zaradi diskretnosti in ekskluzivnosti odnosa, ki ga z njimi vzpostavi. Dobro se znajde tudi v odnosih s tujci, saj se je v nekaj letih sodelovanja, navadil komunicirati tudi v ruskem jeziku.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Borut Bartol

Borut Bartol

Nepremičninski posrednik

Borut BARTOL je poleg licenciranega nepremičninskega posrednika (od leta 1996), od leta 2014 tudi pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin z dovoljenjem za delo Slovenskega inštituta za revizijo. Več let je sodeloval v podjetju, ki se je ukvarjalo tudi z urejanjem etažne lastnine in uspešno speljal nekaj investicijskih projektov gradnje za trg.

Je neprecenljiv vir znanja, ki ga v timu z veseljem deli. Umirjenost, razsodnost in posvečenost naročniku, so odlike zaradi katerih se njegove stranke neprestano vračajo k njemu in njegovo storitev z veseljem priporočajo dalje. Borut je sposoben nervozno iskanje ali prodajo nepremičnine spremeniti v prijetno in uspešno  izkušnjo, na koncu katere so zadovoljni in pomirjeni prav vsi, ki v tem procesu sodelujejo.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Erika Setnikar

Erika Setnikar

Nepremičninski posrednik

Erika SETNIKAR si nenehno prizadeva k zvišanju ravni osebnega in profesionalnega delovanja. Z vsakodnevnim iskanjem in zbiranjem informacij, mladostno energijo in trdno voljo je kot rojena za spravljanje v stik, iskanje priložnosti, svetovanje in uspešne zaključke prodaj in nakupov.

Z odlično kombinacijo energije, volje, poznanstev in empatije omogoča strankam, da se počutijo varne in zadovoljne. Poleg tega v tim prinaša sveže ideje in poglede, ki kakovostno vplivajo na odnose znotraj podjetja in pripomorejo k še boljšemu in prodornejšemu delovanju navzven.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Milena Male

Milena Male

Nepremičninski posrednik

Dolga leta je Milena MALE uspešno vodila svojo nepremičninsko družbo, zdaj pa se je odločila pridružiti timu, s katerim lahko deli svoje izkušnje in znanja. Njeni naročniki ji ostajajo zvesti in dober glas o njej širijo do vseh, ki rabijo pomoč, nasvet ali pogovor o nepremičninskih zadevah.

Izredno poglobljen, celosten, odgovoren in empatičen odnos, ki ga ima Milena do svojih strank preseneti tako tistega, ki se prvič srečuje s prometom z nepremičninami, kot tudi izkušenega poznavalca tega trga.

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni
Bojan Ružman

Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Bojan Ružman se je z nepremičninami vsaj teoretično spoznaval že kot dijak na gradbeni šoli in kasneje kot študent arhitekture. Premikati nepremično in predvsem stranke varno voditi skozi vse procese v prometu z nepremičninami ter biti ponosen na svoje rezultate in odzive svojih naročnikov je cilj in rezultat znanja in izkušenj, ki jih nadgrajuje že od leta 1993, ko je začel svojo pot nepremičninskega posrednika. V svoji karieri se lahko pohvali s preko 500 realiziranimi poslin in s preko 1000 zadovoljnjimi strankami.

V imenik nepremičninskih posrednikov je bil vpisan v prvi generaciji podeljenih licenc, deloval v veliki nepremičninski družbi, nato deset let uspešno vodil svojo manjšo agencijo in se v letu 2019 z veseljem in ponosom pridružil ekipi strokovnjakov, katere družijo enake vrednote in cilji.

 

"Za vsako oviro pri prodaji/nakupu nepremičnine je potrebno najti rešitev. Z mojimi izkušnjami, znanjem in poslovno etiko je to bistveno lažje. " Bojan

Izkušnje štejejo!

0 let 0 mesecev 0 dni