O nas ste povedali

V naši nepremičninski družbi vsak posameznik šteje, zato je mnenje naših strank pomembno. Svoje uporabnike smo prosili, da nam zaupajo, kaj menijo o našem poslovanju. Preberite kaj so o nas povedali …

"Vesna in Rok,

z globokim spoštovanjem izrazim hvaležnost za vašo izjemno strokovnost in integriteto v nepremičninskem poslu. Vaša predanost strankam in natančnost sta res navdihujoči. Vedno se počutimo varne v vaših rokah, saj vedno postavljate potrebe strank na prvo mesto. Hvala za vaš trud in odlično storitev, ki jo nudita.

Najlepši pozdrav

Jakup "
 

Spoštovana ga. Vesna Levstek,

 

Iskrena hvala za vse, tudi za tale povzetek, v veselje nama je bilo sodelovati z vami, vse je potekalo gladko, tako kot smo se dogovorili in še več!

Hvala za vašo prijaznost in strokovnost.

Vse dobro na vaši nadaljnji poti, morda pa še kdaj sodelujemo😀.

 

Lep pozdrav,

Edita in Eli

Draga Vesna,

v teh mojih težkih trenutkih ste mi stala ves čas ob strani.

Vse kar sva se zmenili je 100% držalo. Tako tople, profesionalne, strokovne, zanesljive osebe še nisem srečala. Ves čas ste me bodrila, da gre vse po planu.

Ne vem kako naj se vam zahvalim, 100x hvala za vse.

In če bom še kdaj kupovala nepremičnino, vas izberem ga. Vesna.

Vsem toplo priporočam ga. Vesno. Želim vam še veliko poslovnih uspehov.

Lp Mateja L.

najemnik z družino

Vse pohvale, Gospod Rok je zelo zelo prijazan, nimam nobene besede Exstra so !!!

Adnan (oktober 2023)

Ravno sem zaključila sodelovanje z agencijo, ki je vredna velike pohvale, še večje pa direktorica s svojo ekipo.

Poleg strokovnosti, znanja in ogromno koristnih nasvetov  je bila vedno takojšnja odzivnost, ter prijaznost in toplina, ki mi zelo veliko pomenita.

Pristop je neverjetno personaliziran in odnos topel, človeški. Vesna se celostno posveti vsaki situaciji (in vse reši), ter prilagodi vsem željam/ času… Sama nisem imela izkušenj na tem področju, ampak mi je ta agencija dala občutek varnosti in vodenja.

Hvala!!

Sara

Ze osmo posredovanje z agencijo Nepremičnine plus in gospo Vesno

V besedah so si vsi ljudje podobni,v dejanjih se razlikujejo....Posebna agencija s posebnimi ljudmi!

Upam,da ostanemo v stikih tudi naprej..Hvala za vse in se veliko uspešnih posredovanj.

Spela

nakup kmetijskega zemljišča

Pozdravljeni,

Zahvaljujem se vam, da ste tako dobro izpeljali prodajo, ki že v osnovi ni bila najbolj enostavna, sledili so resni zapleti. Dokazali ste, kako dobro delate in kako sposobni ste... vse je bilo odlično, od samega postopka, pogodbe, komunikacije... Veste, v preteklosti sem imela kar nekaj izkušenj z nepremičninskimi agencijami, ki veliko bolj enostavnih poslov nisi bili sposobni izpeljati prav. Res, vsaka vam čast. Zdaj vem, na koga se bom obrnila, če bom še kdaj rabila tovrstno pomoč. Hvala še enkrat. 

Tako delajte še naprej...

Želim vam lep preostanek popoldneva. (september, 2023)

Miriam Zupančič 

Nakup hiše okolica Ljubljane     

Želela bi se vama, Vesni in Eriki zahvaliti za vso pomoč in da sta poskrbeli, da so stvari tekle tako kot morajo. Moram priznati, da sva morda na začetku malo dvomila ali sploh potrebujeva agencijo kot posrednika pri nakupu, vendar se je vse skupaj kasneje izkazalo za izjemno modro odločitev, saj so stvari tekle tako kot morajo in vsekakor si ne želim, da bi se morala sama ukvarjati z nakupom nepremičnine. Vesna in Erika sta pomagali urejati prostopke tudi na terenu. Zelo profesionalna ekipa, ki nama je bila na voljo vedno, ko sva jih potrebovala. Hvala še enkrat!

Tadeja in Damijan (avgust 2023)

Draga Vesna

Kljub tezkim trenutkom,bi se rada se enkrat zahvalila za pomoc,podporo sodelovanje pri prodaji kmetije.Brez Vesne sigurno nebi uspelo.Vesni objem in se enkrat hvala..

Spela

Draga Vesna

Kljub tezkim trenutkom,bi se rada se enkrat zahvalila za pomoc,podporo sodelovanje pri prodaji kmetije.Brez Vesne sigurno nebi uspelo.Vesni objem in se enkrat hvala..

Spela

Prodaja stanovanja v Šiški

 

Rad bi se vam zahvalil za vašo pomoč pri prodaji moje nepremičnine. Vaše delo je bilo zelo korektno. Izredno mi je bila všeč vaša angažiranost, z obilo pametnih in koristnih nasvetov.

Po moji oceni ste celoten postopek prodaje nepremičnine in ureditve potrebne dokumentacije opravili v maksimalno kratkem času v zadovoljstvo vseh.

Če se bom še kdaj ukvarjal s prodajo ali nakupom nepremičnine, si želim, da to opravim z vašo pomočjo.

Zelo zadovoljen z vašimi storitvami vas lepo pozdravljam in vam želim še velik uspehov.

 

Igor laloš, april 2023

Po priporočilu do agenta

Spoštovana gospa Vesna,

Z možem sva dolgo iskala agenta kateremu bi zaupala prodajo najinega stanovanja. Po priporočilu sva prišla do vas in vse od prvega stiska roke do posredovanja informacij o sami prodaji in pridobivanju dokumentacije ste naju uspešno pripeljala do uspešne prodaje stanovanja.  Vaš odnos je tako topel, profesionalen, ustrežljiv in stokovno podkovan, da vas priporočava vsem kateri se imajo namen podati v prodajo česar koli povezanega z nepremičninami. Če imamo ob prodaji takega agenta ob sebi so vse stvari mogoče in dobijo smisel. Gospa Vesna vam in vašim sodelavcem želiva še veliko poslovnih uspehov na vaši poti.

 

Mirjana in Bine Polanc 8.3.2023

Prodaja hiše Sneberje

 

Gospa Vesna je vse vrhunsko opravila.

Veliko bolje, kot sem mislila, da je mogoče.

Ocena odlično +!

 

Hvala vam!

 

Andreja Č.(oktober 2022)

Najem stanovanja na Obali

 

Najboljša nepremičninska družba, s katero sva imela opravka. Zelo profesionalni, izkušeni in ustrežljivi, vedno na voljo za odgovore na naša vprašanja.

Vesna se je izkazala kot zelo profesionalna oseba in kar me je navdušilo predvsem to, da je pokazala razumevanje za vse naše individualne potrebe in jih izpolnila.

Zelo priporočava.

Katja & Aleks (oktober 2022)

Prodaja hiše Sneberje

Vse je bilo v redu, korektno in kot je bilo dogovorjeno.

Hvala za vaš trud.

Vojko (oktober 2022)

Izpeljava pravnega posla

 

Želeli smo prodati stanovanje že znanemu kupcu, ki pa je želel skleniti posel preko agencije Nepremičnine plus. Ga. Vesna je odlično opravila vse v zvezi z prodajo in pimopredajo nepremičnine. Z možem sva dobila zaupanje in sva tudi naslednji posel sklenila s posredovanjem ga. Vesne. Priporočava zaradi strokovnosti, hitre odzivnosti in iskrenosti.

Kaja in Marko Pregelj (oktober 2022)

Prodaja hiše in nakup stanovanja

 

Po nekaj letih oddajanja skupne nepremičnine sva se z bivšo ženo odločila, da hišo vendarle prodava. Seveda sva imela vse mogoče zamisli, kako bo to prodajala cela četica agencij in da bova tako zagotovo iztržila najboljšo možno ceno. No, potem pa je vmes prišla Vesna iz podjetja Nepremičnine Plus..

 

Strokovno nama je argumentirala, zakaj naj se odločiva le za enega posrednika, ki bo skrbel za najine interese od začetka do konca, tako kar se tiče cene, kot izpeljave samega postopka prodaje nepremičnine. In Vesna je najino zaupanje vsekakor upravičila - strokovno in po potrebi odločno, so s sodelavci izpeljali celoten postopek. Odločitve, da se odločiva le za njih, nisva obžalovala niti za trenutek.

 

Spričo odlične izkušnje sem se za njene usluge odločil tudi pri kasnejšem poslu nakupa nepremičnine, pri katerem pa je relativno neukega prodajalca, ki je na trgu nastopal brez posrednika, vodila skozi zapleteno birokracijo in posel izpeljala v zadovoljstvo vseh deležnikov. 

 

 

Marko Podgoršek (junij 2022)

Podedovano stanovnje lastnikov iz tujine.

 

Rada bi pohvalila ter se zahvalila agentki Vesni za vso pomoč pri prodaji stanovanja.

Predvsem bi izpostavila njeno strokovno znanje ter njeno potrpežljivost, saj sem bila jaz le pooblaščenec prodajalcev iz tujine, ki so stanovanje podedovali.

Vesna, še enkrat prisrčna hvala ter vse dobro tudi v prihodnje.

Ines (december 2021)

Stanovanje v Kranju

 

Spoštovana ga. Vesna, od vsega srca se vam zahvaljujem, ko sva z bratom zaupala v prodajo stanovanja vam. Od prvega sestanka, ko sva dobila izčrpne informacije o poteku prodaje, je potekalo vse gladko brez zapletov. Poskrbeli ste za vsa potrdila, ki so zahtevana ob prodaji. Naši sestanki so se odvijali do minute točno. Moj poklon, Vesna, za vaše delo.

Nataša Petrič

(december 2021)

Draga Vesna Levstek!

Presenetljivo dobra, prodorna pri svojem poslanstvu najboljše AGENTKE"

Srečna sem, da sem vas smela spozati. IN HVALA ZA PRODANO V BISTRICI!

Darja K. (november 2021)

 

Življenje dobi smisel, če znamo uživati trenutke ....

 

Darja K. (november 2021)

Draga gospa Vesna!

 

Sedaj, ko je projekt prodaje mojega stanovanja v Grosupljem uspešno zaključen, vam želim izraziti zahvalo.

Da je vredno z vami sodelovati, sem se prepričala že pred sedemnajstimi leti, ko ste mi prodala nepremičnino v Ljubljani.

Vaše delo odlikuje izredna zavzetost za koristi stranke, poštenost, iskrenost, točnost in predanost poslu.

 

V teh letih sem prijateljem priporočala zaupanje vaši posredniški agenciji, ker si to zaslužite.

 

Reklame v medijih so muhe enodnevnice, priporočila zadovoljnjih strank, pa so trajne.

Za konec pa še enkrat "VELIKA ZAHVALA"

 

Pozdrav Jožica J. (Črni vrh, 22.9.2021)

Iz hiše v stanovanje

Življenje sledi črti, ki naju je pripeljala do odločitve o selitvi. Odločitev o tem težkem koraku sva skoraj opustila, ko sva srečala posrednico go. Levstek. Ugotovila sva, da je zaupanja vredna oseba in ji lahko prepustiva tako zahteven posel.

Presrečna sva, ker sva prodala hišo in se preselila v stanovanje. Nič več ni potrebno urejati vrt, čistiti veliko hišo. Uživava v čudoviti novi nepremičnini.

Postopek selitve je potekal brez zapletov in za to sva ge. Levstek izredno hvaležna.

Priporočava, da se obrnete nanjo, če želite kljub selitvi mirno, brezskrbno spati.

Najlepša hvala družbi NEPREMIČNINE PLUS.

Jana in Miha

Nakup stanovanja Bežigrad

 

Spoštovana ga. Levstek!

 

Pohvaliti moram sodelovanje z vami. Bila sem zelo zadovoljna, ker je bilo strokovno in korektno.

Z vašo storitvijo sem dobila vse kar sem pričakovala.

Vašo družbo bom z dobro vestjo priporočala mojim znancev. 

 

Hvala za vaš trud in vas lepo pozdravljam

Gabriela Moljk (september 2021)

Enako kot do sedaj - sva zadovoljna s storitvijo, tokrat je bilo sicer nekoliko več komplikacij zaradi dokumentacije in FURSa (še vedno čakamo odločbo za davek na dobiček). 

V prihodnje se bova vsekakor obrnila na vas, če ne drugega, vsaj za kak pravni nasvet oz. pripravo pogodbe. 

 

Prijazen pozdrav,

Nadja (september 2021)

Vesna pozdravljena,

 

hvala lepa za poslano, the end is here :) Super speljan projekt, verjamem da iz vseh strani.

Absolutno sem bil zadovoljen s sodelovanjem, obveščanjem, strokovnostjo .... Emaili in sms-i 24/7 - odlično, res. V vsakem trenutku sem vedel vse; kar nisem vedel sam, sem dobil support iz vaše strani.


Uporabniška izkušnja je odlična. Prijaznost in strokovnost tudi.

Glede na to, da storitev ni poceni, sem imel visoka pričakovanja. Prav vsa pa so bila izpolnjena oz presežena. Res, vaš support je bil izreden. Komunikacija brez napak. Usmerjanje prodajalca prav tak super.

 

Težko kaj dodam, res. Z vsem sem zadovoljen, nobenih prošenj ni bilo za karkoli iz moje strani; nobenih neodgovorjenih klicev oz. emailov iz vaše. Niste za brezveze direktorica in 20+ let v tem poslu - sedaj mi je povsem jasno zakaj.

Ne da bi priporočal - bom, tudi drugim!!

 

Hvala za ves support Vesna, me je veselilo :)

 

Lep dan še naprej in se slišimo ob drugi priložnosti.

 

Gregor (avgust 2021)

Priporočilo - izpeljava pravnega posla

 

Za sestavo prodajne pogodbe in izvedbo vseh potrebnih postopkov pri prodaji zemljišča, sem se obrnil na podjetje NEPREMIČNINE PLUS d.o.o., Bežigrad 15, Ljubljana, kjer so ves proces v zadovoljstvo vseh, v prodajo in predajo zemljišča vpletenih strank, uspešno in v ustreznem času opravili.

 

Ob tem je potrebno posebaj podčrtati, da je celoten postopek potekal v okoliščinah, ki so bile v tem času nenavadne, do sedaj neznane ter so zato imele močan, obremenjujoč vpliv na korake v postopku. Vendar je ob strokovni usposobljenosti ter tudi osebni zavzetosti gospe Vesne Levstek in ostalega osebja v podjetju postopek uspelo v popolnosti izpeljati ter zadevo dokončati.

 

Zato ob potrebi za izvedbo podobnih postopkov omenjeno podjetje in posebaj uslužbenko gospo Vesno Levstek naročnikom toplo priporočam.

 

Lep pozdrav!

Matija Oblak (december 2020)

prodaja stavbnega zemljišča

 

Spoštovani g. Bojan!

 

Hvala lepa za uspešno posredovanje in korekten odnos. Za dostopnost in ažurnost pri posredovanju vseh informacij in urejanju vseh potrebnih dokumentov. V prvi vrsti ste pa človek z veliko mero občutka za ljudi. Želim vam še veliko poslovnih uspehov!

Majda V. (september 2020)

Nakup garsonjere

 

Pozdravljeni Vesna,

 

Rad bi se vam zahvalil za korektno in strokovno sodelovanje pri nakupu stanovanja, in vaš trud za čim hitrejši zaključek posla, težavam z zemljiško knjigo navkljub.

Pa tudi za izčrpne informacije o nepremičnini ter številne fotografije + tloris že takoj v oglasu – super agentka ste! 😊

 

Lp,

Dominik (avgust 2020)

Nakup v Ljubljani

 

Naše izkušnje z go. Vesno Levstek iz agencije Nepremičnine Plus pri nakupu manjšega stanovanja v Ljubljani so bile zelo dobre. Vedno pripravljena pomagati z zelo koristnimi nasveti in opozarjati na pomembne zadeve pri nakupu, na katere nismo bili pozorni ali pa smo jih spregledali zaradi drugih okoliščin.

Izbor stanovanj smo opravljali v glavnem sami, glede na ponudbo na nepremičninskem portalu. Komunikacija med nami je bila odlična, posredovane povratne informacije jasne in natančne, pretok informacij prav tako, kar je bilo za nas pomembno, glede na to, da nismo iz Ljubljane. Ker je šlo za nakup nekoliko specifičnega stanovanja, smo se tudi sami do določene mere angažirali in pridobivali informacije iz različnih virov, ki so nam prišle zelo prav.

Potek nakupa, priprava pogodbe idr. je potekalo hitro, z vsakodnevnimi ažurnimi uskladitvami. Tudi po zaključenem poslu je bila ga. Vesna vedno pripravljena pomagati, saj se je pokazala priložnost, da stanovanje z dodatnim nakupom povečamo.

Sedaj, ko pogledamo nazaj, bi si morda želeli dodatnega opozorila, da  naj raje premislimo o odločitvi glede pohištva prejšnjih lastnikov, kar bi lahko bil tudi element dodatnega pogajanja o ceni. Vsekakor smo sami bili premalo pozorni na to okoliščino.

Naša izkušnja je bila v glavnem zelo dobra, z go. Vesno bi z veseljem ponovno sodelovali in upam, da se bo ta priložnost tudi pokazala.

Družina iz Maribora (junij 2020)

Pozdravljeni 

Se opravičujem ker pozno pisem ampak smo kar rabili se nekaj casa da smo vse skupaj uredili in se prilagodili na novo stanovanje.

Tako da hvala še enkrat za korektno poslovanje in za prijaznosti ob kupljenjemu stanovanju.

Še enkrat super ste  - kot agencija ter osebe, same pozitivne izkusnje.

Tako da cakam se na tisti viski da vsi skupaj z koncanim Mihatovim projektom potem nazadravimo.😀

Hvala in lp Zoran  (marec 2020)

Zaupanja vredni!

 

Spoštovana ga.Levstek,

 

Ne morem z eno besedo opisati kakšno toplino izražate in zato ste tudi tako uspešni. V svojem profesionalnem in osebnem življenju sem doživel marsikatero izkušnjo a tako pozitivno naravnanih ljudi ne srečaš vsak dan.

Zaupanja vredni...samo to lahko rečem in izrazim...

 

S cenjenim spoštovanjem,

Gregor Smolnikar  (februar 2020)

Priporočilo za dobrega nepremičninskega posrednika

 

Pozdravljeni !

 

Našla sem vas po priporočilu agentke prijateljice, ki je bila prezasedena, da bi me sprejela.

Zdi se mi, da je bilo to najboljše priporočilo, ki sem ga prejela do sedaj.

 

Prodaja hiše, na katero te veže gora čustev, spominov in vloženega dela, je hud zalogaj in težak korak v življenju. 

Gospa Vesna Levstek mi je dodelila gospoda Bojana Ružmana rekoč, da obdeluje področje moje nepremičnine.

Decembra smo se srečali, pred dvema dnevoma pa sklenili prodajo hiše s primopredajnim zapisnikom.

 

Res, gospod Ružman, vaš osebni pristop, pomoč, nasveti, usmeritve, vsakodnevna pripravljenost in strokovnost

so pregnali vse moje dvome in čustveno prizadetost ob koraku, ki sem ga bila primorana storiti.

 

Hvala vam, toplo vas bom priporočila vsakomur, ki  bi potreboval vašo storitev in obljubljam, da se še slišimo in tudi vidimo.

 

Irena R. (februar 2020)

Korekten nepremičninski posrednik

 

Spoštovani!

 

Vi (g. Bojan Ružman) ste eden redkih, če ne edini, nepremičninski posrednik pri katerem sva imela s partnerjem občutek, da se lahko zanese na vas in da boste svoje delo korektno opravili. Prav tako se je res videlo, da se spoznate na svoje delo (predvsem mislim na vodenje ustrezne dokumentacije, urejanje vseh sprememb, ki so posledica spremembe lastništva, in podobno). Bili ste dostopni in tudi ažurni pri obveščanju obeh strank. Sam nakup je bil zaradi tega neprimerno manj stresen kot bi bil drugače. 

Vsekakor vsem, ki prodajajo oz. kupujejo nepremičnino, priporočam vašo storitev.

Lep pozdrav

Viktorija P. (februar 2020)

Nasvet pri prodaji stanovanja.

 

Gospa Vesna Levstek se je pri prodaji mojega stanovanja izkazala z veliko iznajdljivosti, maksimalno profesionalnostjo in modrimi nasveti.

Predvsem pa je neprecenljiva njena človeška toplina in dobra volja. Kadar smo naleteli na težave, je dejala:

Imamo specifične okoliščine in zadevo bomo rešili. In smo jo! Toplo priporočam sodelovanje, saj je postopek potekal brez 

nepotrebnega stresa in zapletov. Hvala, gospa Vesna, da ste!

 

Cvetka (januar 2020)

 

Zapleten primer nakupa stanovanja

 

Z agencijo Nepremičnine-plus iz Ljubljane sem sodeloval že večkrat in z veseljem bom še. Verjamem, da je bil moj zadnji primer postopkovno in administrativno precej zapleten, vendar ga je gospa Vesna Levstek s profesionalnim pristopom in očitno z veliko mero pravnega znanja in izkušenj rešila hitro in transparentno. Tudi naslednjič  bom dal vsa pooblastila v zvezi z nepremičninskim poslom tej isti agenciji in jo vsekakor, brez slabe vesti, priporočil naprej. 

 

Matjaž, (december 2019)

mnenje ruskih naročnikov

 

Очень довольны сотрудничеством с агентством, а именно с Vesno Levstek, обаятельной и очень приятной, профессионалом в этой области.

Сделка была проведена четко, аккуратно, все детали нам были предварительно разъяснены поэтапно и законодательно. 

Документально все было исполнено безукоризненно, с документами мы имели возможность ознакомиться заблаговременно в спокойной обстановке.

На все вопросы были получены исчерпывающие ответы. Благодарны Vesne за отличную работу. Поздравляем с предстоящими праздниками.

Рекомендуем это агенство.

 

Андрей и Нина Г. (december 2019)

Storitev nepremičninske agencije

 

S storitvijo agencije Neprimičnine plus sva zelo zadovoljna. Predvsem naju je presenetil strokoven in korekten odnos. K temu je veliko pripomogel posrednik g.Bojan Ružman,  kateremu se še posebej zahvaljujeva za dobro opravljeno delo.

 

Veliko uspehov pri vašem nadaljnjem delu in hvala.

 

Marta in Ljubo K. - december 2019

Neserijski nepremičninski posrednik;

 

G. Bojan, res je bilo fajn sodelovati z vami, saj ste eden redkih »neserijskih« v poplavi »serijskih« nepremičninskih posrednikov« . Ko zaključimo z renovacijo stanovanja, bom prav vesela, če boste imeli čas in se boste odzvali na kavo. Računamo, da bo to enkrat do sredine januarja… vas pokličem… Do takrat pa lep pozdrav in se slišimo po novem letu.

 

Renata in Marjan B. – december 2019

Zaupanje v nepremičninskega posrednika!

 

Pozdravljen g. Ružman,

Zahvaljujemo se vam za korektno opravljen posel z vaše strani. S svojim delom ste v celoti upravičili naše zaupanje ter celo presegli naša pričakovanja. V vsakem trenutku ste imeli primeren odgovor na vsa naša vprašanja in dvome, kar je ključnega pomena pri tako pomembnih življenjskih odločitvah. Z gotovostjo lahko rečemo, da svoje delo opravljate s srcem in s polno mero občutka za ljudi. Tudi kar se strokovnosti tiče ste zakladnica znanja in informacij ob pravem času na pravem mestu.  

Upam, da se ob kakšni priložnosti še kdaj srečamo.

Želimo vam še veliko uspehov pri vašem delu in seveda veliko zadovoljnih strank – tako prodajalcev kot kupcev.

 

Z lepimi pozdravi,

Renata in Marjan B. – december 2019

 

Zaupanja vredna nepremičninska družba!

 

Z vami sodelujemo že nekaj let, ker ste vredni zaupanja.

Erika, vam gre vsa zahvala za vašo strokovnost, požrtvovalnost, odzivnost. Vidi se, da ste predani svojemu delu, vedno ste nam na razpolago za različna vprašanja in razlage. Za vse najdete optimalno rešitev. Hvala še enkrat.

V upanju  na tako dobro sodelovanje tudi v bodoče vas lepo pozdravljamo

 

Družina Cerar (avgust 2019)

prosim za pomoč pri oddaji!

 

Spoštovana ga. Levstek,

 

Lepo prosim, da mi svetujete na koga se lahko obrnem, oziroma kdo je tisti, ki bi mi lahko pomagal pri oddaji stanovanja.

 

Sedem let sodelujem z vami in z vašo storitvijo sem bila vedno in vsakič znova zelo zadovoljna. Dali ste mi nič koliko nasvetov in vse drobne težave na katere smo v vseh treh najemnih razmerjih včasih naleteli, smo z vašo pomočjo rešili “spotoma”. Zdaj pa mi pravite, da se boste nehali ukvarjati s posredovanje pri oddaji stanovanj, ker vam zakon prepoveduje zaračunati za svojo storitev več kot nekaj drobiža. Ne vem no – jaz sem vam še vedno pripravljena plačati eno najemnino vsakih nekaj let, ko mi najdete novega najemnika in uredite vse potrebno, da se tako jaz kot najemnik počutiva varno in se na vas lahko obrneva vsakič, ko kaj “zaštrika”. Je kakšna možnost, da vam isti znesek plačam na kakšen drug način?

 

Ga. Vesna! Dobro poznate mojo situacijo. Za stanovanje, ki ga oddajam v Domžalah zdaj dobivam 300 € mesečno. Od tega slabih 70 € dajem na stran, ker bom morala konec leta plačati davek državi (skupaj 810 €), okoli 200 € doplačujem bivanje in nego za svojo mamo, ki biva v domu za starejše občane. 21 € plačujem strošek za rezervni sklad. Torej z najemnino ne služim, ampak vzdržujem. Seveda je možnost, da stanovanje kar prepišem na državo, oni pa še nekaj časa skrbijo za mojo mamo. Morda bodo stanovanje kasneje namenili kakšnemu mlademu najemniku, jaz pa bi ga zelo rada obdržala za svoje otroke J

 

Torej, Miha ki ste mi ga pripeljali pred dobrima dvema letoma, se s koncem avgusta s punco seli v Prekmurje, kjer si je uredil malo hišico in se lotil ekološkega kmetovanja. Želim mu vse dobro in upala sem, da bo tudi moj naslednji najemnik tako “fejst”. Ampak kje naj ga zdaj najdem? Oglasa si sama ne upam dati, oziroma nisem prepričana, kako bi lahko odgovorila na vse tiste klice med svojim delovnikom, ki je raztegnjen čez cel dan. In kako naj se potem pogovarjam, kdaj naj naredim vse te oglede, kaj vprašam, kako naj se odločim za “pravega”? Naj najamem odvetnika? Koliko pa ta računa za pogodbo in verjetno ne bo hotel biti prisoten na ogledih? Naučila sem se, da zadnje najemnine ne smem pokompezirati z varščino, mi lahko date še kakšen nasvet? Na Zvezi potrošnikov mi nočejo svetovati, ker pravijo, da to ni njihova stvar in da jim nisem plačala članarine – a niso oni tisti, ki bi morali varovati potrošnika in javni interes?

 

Ne vem no, gospa Vesna – jaz bi vam najraje vseeno plačala, kot do zdaj (mogoče pa vseeno kar dve najemnini – pa za 30 € dvignem najemnino, mislim, da se to najemniku ne bo toliko poznalo in da bi tudi to uspeli dobiti). Prosim razmislite in mi javite kako naprej. Gotovo boste našli kakšno rešitev., saj ste jo do zdaj še vedno J

 

In lepo poletje vam želim!

Tina J.

Začetek obotavljajoč - konec optimističen

 

Na začetku še vedno nisem bila čisto prepričana, ali si zares želim prodati  stanovanje. Kako začeti? Obotavljanje, na katero agencijo naj se  sploh obrnem, glede na številna negativna mnenja, ki sem jih brala na forumih?

 

Danes vem, da je  bila odločitev pravilna, saj od agencije Nepremičnine plus nisem prebrala niti enega negativnega mnenja in ste zares +.

 

Ga. Erika mi je pojasnila tudi tiste okoliščine, ki jih kot prodajalec niti ne vidiš. O teh okoliščinah je seznanila tudi kupca, to  se mi zdi  korektno in pošteno do obeh strank.

 

Da, zadovoljna sem bila z vašo storitvijo in vas bom še komu priporočila.

 

Hvala za vse.

 

Andreja, Julij 2019

 

Oddaja hiše

 

Oddaja je bila prav prijetno doživetje

 

Sprva smo nekoliko s strahom pričeli z oddajo naše stanovanjske hiše, kjer smo živeli in kamor se bomo vračali po nekaj letnem »odmoru«. Na podlagi suverenih in dobrih priporočil kako ravnati v primeru oddaje nepremičnine s strani agentke Erike, pa smo se vendar odločili za ta korak. Želimo se zahvaliti za izjemno profesionalnost, dobro organiziranost in iskrenost, kar v sedanjem času še posebej veliko šteje.

 

Z najemniki smo vsaj zaenkrat resnično zadovoljni, prav tako pa z vsemi postopki s strani agencije in seveda odlične Erike. Če bomo stanovanje še kdaj oddajali, se zagotovo vrnemo. J

 

s prijaznimi pozdravi

 

družina Bizjak  (junij 2019)

nakup prve nepremičnine

 

To je zahvala Eriki, ki nas je začetek letošnjega leta popeljala skozi nakup naše prve nepremičnine.

 

Za našo družino bo za vedno DOBRA VILA. 

 

Res smo veseli, da smo pri nakupu hiše sodelovalo ravno z njo. Od našega prvega srečanja, pa do predaje ključev je bila za nas vedno dostopna, odzivna, prijazna in predvsem zaupanja vredna oseba.

 

Pozdrave, 

družina Černe - Saksida (junij 2019)

Zadovoljna z nakupom :)

 

Pozdravljena Erika,

če strnem na kratko, sva bila oba zelo zadovoljna s tvojo in tudi na splošno vašo storitvijo kot agencije.

Verjetno, če ne bi bilo vajinega posredovanja s kolegico takrat na sestanku, sploh ne bi prišli do hiše...

Skrbeli ste tudi za dokumentacijo, ter da vse stvari tečejo gladko.

Imate tudi pristen in topel odnos s strankami.

Tako da na tvoje in tudi vaše delovanje nimava nobenih predlogov za izboljšave.

 

Ostanite taki, kot ste !!

Pa srečno želiva!

Matjaž in Brigita (junij 2019)

Vlogo posrednika zdaj vidim drugače!

Spoštovani,

Tokratna naša nepremičninska transakcija ima zasluge za to, da sem na vlogo posrednikov začel gledati drugače. Bolj natančno: če so se mi posredniki, s katerimi sem imel opravka v preteklosti, zdeli kot nekdo, ki se je vrinil med kupca in prodajalca in od njih ni bilo kake posebne koristi, se je ob poslovanju z vami, Nepremičnine plus, to mnenje popolnoma spremenilo.

Ga. Vesna je nekako spotoma poskrbela za vse dokumente, tudi take, ki jim jaz še danes ne vem niti imena, niti pomena, zmenila se je z gospo na banki... G. Bržan mi je pokazal kup malenkost (ki mu jih ni bilo treba), poskrbeli ste za obvestilo dobavitelju elektrike, upravniku...

Skratka, super ste! Hvala!

Boštjan Jug (april 2019)

posrednik: Vesna Levstek

Mnenje o nepremičninarjih!

Podjetje Nepremičnine Plus je spremenilo moje mnenje o nepremičninarjih. Sodelovanje in prodaja stanovanja z ga. Vesno Levstek je bila profesionalna izkušnja od začetka do konca. Želim poudariti, da so njihovi cilji realni in pošteni do stranke – natančni pogovor z mano, poslušanje glede mojih pričakovanj, jasna napoved prodaje (kdo bi lahko bila ciljna publika, za kakšno ceno približno – kaj lahko pričakujemo v realnosti) in pripravljenost na kompromis.

Prevzem vseh stvari, od ogledov, koordinacije, pogovorov, do urejenih pravnih stvari na koncu – vse so uredili brez mene, a vendar z mojo vednostjo. Prihranili so mi ogromno časa in živcev. So zaupanja vredni in z njimi bom definitivno še sodelovala. Prav tako bom posredovala naprej njihov kontakt. Hvala za vse še enkrat.

Tjaša, februar 2019

posrednik: Vesna Levstek

Nepremičninski posrednik

Prodaja stanovanja je precej zahteven postopek in vzame kar nekaj časa, zato sem kar dolgo razmišljal, ali se naj tega sploh lotim (o prodaji sem razmišljal namreč že nekaj časa). Glede prodaje sem se večkrat po nasvet obrnil na g Ružmana (direktor Redomus d.o.o.), saj je sodeloval že pri nakupu tega stanovanja, tako da je situacijo dobro poznal. Na osnovi njegovega nasveta sem se tako odločil za prodajo. Lahko rečem, odličen nasvet za prodajo stanovanja ob pravem trenutku, strokovno, korektno in pošteno opravljen posel. Vse na enem mestu; kakega posebnega dela sploh nisem imel – razen podpisov papirjev ipd; vse je bilo pripravljeno in dobro organizirano! Zelo prijazno in nevsiljivo svetovanje. Zaupanja vredna nepremičninska agencija.

Albin K. – januar 2019

posrednik: Bojan Ružman

pomoč pri reševanju spora

Spoštovana gospa Vesna Levstek,   pomoč, ki ste mi jo radovoljno ponudili pri zapleteni nepremičninski situaciji, me je osupnila. Ob storitvi nepremičninske agencije, ki je ne bom imenovala, je bila vaša vloga pri reševanju zagate zaradi arogance agencije neprimerljiva in diametralno nasprotna z njihovim ravnanjem.   Razumem, da ste delovali v prid stanovske organizacije (Združenja nepremičninskih družb pri GZS), a vaš odnos do mene, kot stranke neke druge agencije je bil nepričakovano posvečujoč in človeško topel. Vzeli ste si čas in posredovali pri agenciji, članici Združenja in zahvaljujoč vašemu posredovanju se je posel razmeroma dobro in zelo hitro razrešil. Vse, kar ste storili zame, je presegalo moja pričakovanja in je bilo izven običajnega poslovnega odnosa...   Kot da bi v vlogi podpredsednice Združenja skušali nase prevzeti krivdo za neprimerno obnašanje in skrajno neprofesionalni odnos do mene, kot stranke.   Nikomur ne bi privoščila, da bi bil deležen takšnega razvrednotenja, kot sem ga pri tem poslu utrpela sama. In tudi vam želim, da vam nikoli več ne bi bilo treba posredovati v podobni zadevi. Ko se stranka poveže z agencijo, pričakuje dober poslovni odnos in spoštovanje Kodeksa (vašega združenja), nikakor pa ne zavajanja, poniževanja in žaljenja (da o čudni posredniški pogodbi sploh ne govorim).   Hvala, da ste z vašo ljubeznivo razpoložljivostjo zmogli odtehtati vse, kar sem doživela pri tem nepremičninskem poslu.   Od srca se zahvaljujem in vam želim dobro! -tav- (oktober 2018)

posrednik: Vesna Levstek

Zahvala

Enostavno ne vem kako naj začnem...   Rok hvala ! Zame " misija nemogoče" je s tvojim zelo profesionalnim odnosom, izpeljana do konca! Z veseljem, bom priporočala vašo agencijo  vsem svojim prijateljem in znancem! Še enkrat iskrena HVALA in vsem želim še veliko uspehov na vaši poti! Maja Jančič (oktober 2018)  

posrednik: Rok Bržan

Nepremičninski posrednik

Spoštovani g. Ružman, iskreno bi se Vam rada zahvalila za vse, kar ste storili za nas. Zaradi Vašega profesionalnega in zaupanja vrednega odnosa, Vas bom z veseljem priporočala tudi naprej! Lepo Vas pozdravljam in Vam želim tudi v bodoče veliko uspeha!

Maja J. – oktober 2018

posrednik: Bojan Ružman

V tretje gre rado!

Rada bi se vam zahvalila za že tretje izpeljano posredovanje pri prodaji nepremičnine. Prav tako se zahvaljujem Roku za potrpežljivost. Besede so enostavno premalo. Odvzela ste mi težko breme, ki je viselo nad menoj. Vem, da bomo sodelovali tudi naprej. Vašo agencijo bom toplo priporočala dalje. Vam in vašim sodelavcem želim še veliko uspešno izpeljanih posredovanj.   Špela (september 2018)  

posrednik: Rok Bržan

Preprosto - hvala!

Spoštovana Vesna!   Najlepša hvala za vse,kar sta storila in izpeljala za nas, skupaj z Rokom. Tebi in sodelavcem pa želim veliko uspešnega dela pa tudi počitnic.   V upanju, da se še kdaj slišimo, prisrčen pozdrav! Samo (avgust 2018)

posrednik: Vesna Levstek

pomoč pri nakupu stanovanja

Pozdravljeni,   rad bi se še 1x zahvalil za vaše strokovno sodelovanje in pomoč pri nakupu stanovanja. Res sem bil pozitivno presenečen, kako ste bili v zaključni fazi nakupa stanovanja v enaki meri pripravljeni zastopati tako interese prodajalca kot tudi moje interese kot kupca in mi nuditi svoje strokovno znanje in pomoč. Kar je seveda povsem korektno in pravilno glede na to, da tudi kupec ponavadi nosi del stroška provizije za posredovanje. Mislim, da bi se marsikatera nepremičninska agencija morala zgledovati po vaši agenciji.   Želim vam veliko poslovnih uspehov še naprej,   Lep pozdrav Borut Gregorič (avgust 2018)

Prodaja stanovanja v Ljubljani

Veliko različnih, tudi negativnih informacij je slišati o nepremičninskih agencijah. Bila sva v dilemi, ali naj zaradi tega kar sama poskušava prodati stanovanje v Ljubljani. Na priporočilo zelo dobrega poznavalca nepremičninskega trga sva se odločila za Nepremičnine plus. Od prvega srečanja do zaključka zelo uspešne prodaje je minilo natanko tri tedne. Za zaključek lahko zapišem same pohvale o strokovnosti, korektnih nasvetih in ažurnosti s strani ge. Vesne Levstek. In kar je najpomembneje: zadovoljna sva midva kot prodajalca in tudi kupec. Še enkrat hvala, ga. Vesna!   Boža in Milan, julij 2018

posrednik: Vesna Levstek

zaupanja vreden nepremičninski posrednik

S​ storitvijo agencije Nep​remičnine plus smo zelo zadovoljni, predvsem nas je presenetil strokoven in korekten odnos. Z agencijo smo sodelovali ​dvakrat​, vmes zaradi razmer tudi z neko drugo agencijo, vendar je bila storitev tako slaba in neprofesionalna, da smo zaradi dobre prve izku​š​nje klicali ​"​na pomoč​" Vesno, ki nam je nesebično svetovala in nas pomirila. Vsekakor priporočamo sodelovanje z ​agencijo Nep​remičnine plus, saj je nakup/prodaja manj stresna, proces poteka v sodelovanju z vsemi vpetimi, dosledno, poleg tega pa se o vsaki stvari​, ki ti ni najbolj jasna,​ lahko pogovori​š​ oz​.​ dobi​š​ dodatna pojasnila. Skratka​,​ zaupanja vred​en nepremičninski posrednik.​   ​Nadja in Borut​ (junij 2018)  

posrednik: Vesna Levstek

najem stanovanja

Rada bi pohvalila agencijo Nepremičnine-plus, oz. agenta Matjaža. Je zelo energičen, z veliko pozitivne energije in občutka za ljudi. Stanovanje nama je lepo razkazal in dobila sva vse želene informacije. Prav tako naju je dobro predstavil najemodajalki in poudaril stvari, ki so nama bile pomembne. Zaradi tega sva bila zelo vesela, saj je ravno to tudi njej odtehtalo, da se je odločila za naju. Vse je potekalo hitro in zelo korektno. Tako sva prišla do čudovitega stanovanja, na za naju odlični lokaciji. Hvala Matjaž za trud in veliko uspeha še naprej.   Dejan in Ksenja (maj 2018)

prodaja stanovanje v Grosupljem

S storitvami agencije sem bila zelo zadovoljna, oz. če sem bolj natančna z delom ga. Erike. Bila je zelo odzivna, vedno dostopna, potrpežljiva in predvsem zaupanja vredna oseba. Kontakt in dobro besedo o vaši agenciji sem dobila od prijateljice in dobro priporočilo bom definitivno širila naprej.   Hvala za sodelovanja in uspešno še naprej,   Nina (marec 2018)

posrednik: Erika Setnikar

Misija nemogoče je pri Nepremičninah plus in pri Vesni vedno MOGOČE

Že drugo uspešno posredovanje  z g.Vesno in agencijo ... zaključeno ... zame je bilo to veliko breme ... za Vesno pa tako enostavno in lahkotno. Upam, da izpelje še tretje posredovanje tako kot doslej. Vašo agencijo toplo priporočam saj ste več kot agencija in naredite več kot se pričakuje ... brez dvomov ... S spoštovanjem in lepimi pozdravi, Špela (januar 2018)

posrednik: Vesna Levstek

ZAHVALA!

Spoštovani!   Podpisana Ana Kenk sem bila zelo zadovoljna z vašim hitrim delom in vašim trudom in s prijaznostjo. Ste zelo v redu kolektiv. Najlepša hvala za vse. Super ste. Z lepimi pozdravi! Ana Kenk

Nakup stanovanja - izkušnja

Naša izkušnja z nakupom stanovanja preko družbe Nepremičnine plus ne bi mogla biti boljša! Proces in nakup stanovanja sta potekala na daljavo in Vesna z ekipo je bila vedno dosegljiva, zelo odzivna in v veliko pomoč skozi cel proces nakupa stanovanja. V poplavi agencij na trgu in na podlagi naših izkušenj z nepremičninskimi agencijami, lahko iskreno povemo, da ste z Vesno & co. v mirnih rokah in brezskrbnem nakupu-prodaji nepremičnine.   Dragan Gajić (januar 2018)

posrednik: Vesna Levstek

Oddaja stanovanja Bežigrad

Spoštovana ga. Levstek,   z vašo pomočjo pri oddaji stanovanja sem nadvse zadovoljen. V primerjavi z drugimi agencijami ponujate več kot nadstanardno storitev. S strokovnim in poslovno korektnim odnosom ter pristno prijaznostjo ste si pridobili zvesto stranko.   Luka (2017)

posrednik: Vesna Levstek

Nakup stanovanja - Nepremičnine plus

Moja izkušnja pri nakupu stanovanja? Najboljša, kar je možno :)   Zelo zadovoljna z vsem, tako s sodelovanjem, odzivnostjo, prilagodljivostjo, strokovnostjo, kot pristopom, znanjem…. Vse navedeno podano na zelo strokoven in razumljiv način. Res lahko samo pohvalim in vsakemu priporočim tebe in agencijo. In kot veš, sem presrečna, da sem lahko v iskanju nepremičnine sodelovala ravno s tabo. Ne najdem besed s katerimi bi te pohvalila in res ne vem, kaj lahko izboljšaš.   Skratka Erika, hvala ti za vse!   Lepo bodi, Karmen (oktober 2017)  

posrednik: Erika Setnikar

Prodaja stanovanja Šiška

Ko sva se s soprogo spustila v postopek prodaje stanovanja, sva bila v časovni stiski. Zelo dobro sva se zavedala, da je prodaja stanovanja zelo zahteven in stresen proces, pri katerem je smiselno, da imava pomoč  izkušene osebe oz. osebnega svetovalca – agenta .  Brez izkušenj, priporočil, in po pregledovanju spletnih strani nepremičninskih agencij sva se odločila za nepremičninsko agencijo Nepremičnine Plus. Kaj naju je pritegnilo?   Dva naslednja stavka iz opisa podjetja: -    ponujamo več kot le klasično neosebno posredovanje -   celovito in strokovno poskrbimo za Vas in Vašo nepremičnino   Zdaj, po uspešno opravljeni prodaji stanovanja lahko potrdiva, obe trditvi sta še kako resnični. Izbrana nepremičninska posrednica gospa Irena Stojnič, naju je s svojo racionalno avtoriteto, ki temelji na kompetentnosti, izkušnjah, predanosti, empatijo in ogromno energijo, ves čas postopka maximalno razbremenila vseh skrbi.   Suvereno je vodila cel proces prodaje od uvodnega sestanka pa do podpisa pogodbe.   Na koncu bi še izpostavila direktorico agencije gospo Vesno Levstek, ki je odgovarjajoč na vsa vprašanja in dvome sofisticirano in učinkovito vodila sestanek pri podpisu pogodbe.   Zahvaljujeva obema in toplo priporočava vsakemu, ki išče več kot le klasično neosebno posredovanje pri nepremičninskih poslih naj izbere agencijo Nepremičnine plus d.o.o.   Davorin in Zdenka (oktober 2017)

posrednik: Vesna Levstek

Prodaja stanovanja Bežigrad

Sporočam vam, da sem s storitvam vase agencije in z ga. Ireno Stojnić zadovoljna, saj storitve, ki jih opravljate, opravlja korektno.   Lep pozdrav!   Vanda Krizman (oktober 2017)

dom s pogledom na morje

Spoštovana gospa Vesna Levstek   Že drugič ste mi pomagali pri sklenitvi nepremičninskega posla. Tokrat sva kupovali stanovanje. Pa ne katerokoli stanovanje. Zdaj imam čudovit dom s pogledom na morje, kar je bila moja želja že od mladih nog. Hvala vam za strokovnost in prijaznost, ter potrpežljivost. Ker gre v tretje rado, vem, da bova tudi to izpeljali.   Hvala vam in uspešno še naprej!   Neva (oktober 2017)

posrednik: Vesna Levstek

prodaja stanovanja v BS-3

Z agentko agencije Nepremičnine plus, Mileno Male sva se konec julija 2017 dogovorili, da bo skušala prodati moje dvosobno stanovanje na Maroltovi ulici v BS 3, v Ljubljani. S prodajo naj bi začeli konec avgusta, ko se morebitni kupci vrnejo s počitnic.   Na moje veliko presenečenje je agentka uspela pridobiti kar precej kandidatov za nakup, ki jim je stanovanje tudi razkazala in predstavila njegove prednosti. Resen kupec se je kaj hitro našel in to celo za višjo ceno od pričakovane. Agentka je ravnala ob predstavitvah in tudi ob dejanski prodaji skrajno odgovorno, učinkovito in me kot prodajalko sproti obveščala o dogajanju. Predhodno me je tudi informirala o vseh kopijah dokumentacije, ki jo mora imeti, da bo vse teklo kot je treba. Prodaja je bila sklenjena, kupec je v rokih plačal kupnino in stvar je dokončno urejena prav po zaslugi vestne in  zelo profesionalne agentke.   Skratka z vašo agencijo sem zelo zelo zadovoljna in jo bom z veseljem priporočila mojim znancem. Za agentko Mileno Male pa lahko samo rečem, da je svoje delo opravila z odliko.   Prisrčen pozdrav! Jelka Ovaska (oktober 2017)

posrednik: Milena Male

Priporočilo in dobra izkušnja z nepremičninsko agencijo

Po priporočilu hčerkine prijateljice iz Kopra, smo za prodajo našega stanovanja v Ljubljani najeli gospo Eriko Setnikar iz nepremičninske družbe NEPREMIČNINE PLUS d.o.o. iz Ljubljane. Gospa Erika je bila zelo prijazna in strokovna,  stanovanje smo z njeno pomočjo zelo hitro prodali. Če prodajate ali kupujete nepremičnino se lahko brez oklevanja obrnete nanjo in zagotavljam vam, da vam ne bo vam žal.   Zdenka (september, 2017)

posrednik: Erika Setnikar

sodelovanje med nepremičninskimi družbami

Vesna,   še enkrat najlepša hvala tebi in Nejcu za več kot korektno sodelovanje. Sem zelo vesel, da smo končno speljali obe (precej delikatni) prodaji. Jaz bom še naprej bedel nad tem, da bosta kupca dobila vse tisto, kar smo jima obljubili.     Se slišimo in upam vidimo kmalu. Boris Milaković, univ.dipl.org.inf., direktor   STUDIO68 d.o.o.

posrednik: Nejc Šink

Prodaja stanovanja in izkušnja z nepremičninsko posrednico

Po priporočilu njihove stranke sem se obrnila na agencijo Nepremičnine Plus oz. na ga. Eriko Setnikar, ki me je že takoj navdušila s svojo pozitivno energijo in strokovnim pristopom pri prodaji mojega stanovanja. Všeč mi je bilo, da me je vseskozi informirala o poteku prodaje, bila vedno odzivna na moja vprašanja, ter mi svetovala in me povezala s podjetji, s katerimi smo skupaj uredili še potrebno za prodajo stanovanja (urejanje etažne lastnine, priključkov, ...). Pri njenem delu sem imela vedno občutek, da želi doseči najboljše za svojo stranko.   Najlepša hvala Erika za vse in zelo sem vesela, da sem te spoznala! :)   Sandra (september 2017)  

posrednik: Vesna Levstek

Zelo korektno opravljena storitve z veliko uslužnosti in prijaznosti

Pri nepremičnini, ki sem jo kupovala, je posredovala gospa Erika Setnikar. Gospa Setnikar je zelo profesionalno opravila delo, obenem pa je bila zelo prijazna in razumevajoča. V vsakem trenutku prodajnega procesa, kjer je bilo treba upoštevati solastnike in je bil zato zahtevnejši, je agentka suvereno opravljala svoje delo.  Ves čas je bila prijazna in ustrežljiva, kar ni samo po sebi umevno. Meni osebno je bilo tudi zelo všeč, da ni bilo nobenega priganjanja k odločitvi  ali kakršnegakoli umetno pospeševanja procesov.  Zaradi slabih izkušenj poprej s tega področja, je bilo sodelovanje z agentko zares prijetna sprememba. Irena (september 2017)

posrednik: Erika Setnikar

Nepremičninski posrednik

Spoštovani g. Ružman, pri vašem delu nepremičninskega posrednika pri našem nakupu stanovanja ste bili maksimalno profesionalni, na visoki strokovni ravni, predvsem pa ste nam uspešno, korektno in pošteno razblinjali vse naše dileme in vprašanja. Nakup stanovanja je življenjsko odgovorna stvar, zato ni vseeno, kdo posreduje. Imeli smo srečo, da smo kontaktirali z vami. Veliko sreče pri vašem nadaljnjem delu in hvala.

Marjana in Igor S. – september 2017

posrednik: Bojan Ružman

Hvala je premalo

V težki življenjski situaciji sem upoštevala svojo intuicijo in izbrala agencijo Nepremičnine plus in ga.Vesno... ni mi žal ... pomagala je, svetovala, se žrtvovala ... skratka oseba s posebno energijo ... Take ljudi moraš imeti rad, jih spoštovati in si želeti, da ostanejo v tvojem življenju ..... Kljub težavnim situacijam in zapletom je vse rešila in pomirila .... Celo moj naporni brat ji je hvaležen in želi, da jo še posebej pohvalim.   Vesna hvala in objem  Špela in Darko (avgust 2017)   Draga Špela in Darko!   Skozi veliko napornih življenjskih situacij v katerih sta se znašla, sta bolj ali manj uspešno krmarila sama. Vesela sem, da sem vama lahko pomagala odvzeti vsaj nekaj bremena, na področju, ki ga obvladam. V življenju vama želim veliko razumevanja in spoštovanja ter mirnih rešitev!   Vesna Levstek

posrednik: Vesna Levstek

zaupanje v nepremičninskega posrednika

Spoštovana gospa Vesna,   štejem si v veselje in čast, da sem imela priložnost sodelovati z vami. Ne le da ste visoko profesionalna pri svojem delu, premorete tudi veliko empatije, kar ste pokazali v situacijah, ki so zahtevale znanje, izkušnje in potrpežljivost.   Hvala vam in upam, da se bova še kdaj srečali,   S spoštovanjem,   Nada Volf (julij 2017)

posrednik: Vesna Levstek

vse se zgodi z razlogom

Gospa Vesna Levstek, hvala vam za uspešno in strokovno opravljeno delo. Neva (junij 2017)

posrednik: Vesna Levstek

Posrednik pri nakupu nepremičnine

Obe moji dosedanji izkušnji z nakupom stanovanja preko podjetja Nepremičnine plus sta bili zelo pozitivni. Ga. Levstek in ekipa so me navdušili z izjemnim posluhom za potrebe, želje in finančne zmožnosti kupca. Pomoč in nasveti pri iskanju in prečesavanju ponudbe, pri izbiri stanovanja in urejanju dokumentacije ter prebijanju skozi nerazumljive birokratske ovire so bili ključni. Če bom še kdaj kupoval nepremičnino in potreboval posrednika, bodo Nepremičnine plus moja prva izbira. Alen S., Ljubljana (junij 2017)


posrednik: Vesna Levstek

Nepremičninski posrednik

Spoštovani gospod Bojan, Najprej se še enkrat iskreno zahvaljujeva za vašo podporo in proaktiven pristop pri nakupu stanovanja. Včasih se na videz enostavne situacije spremenijo v zelo kompleksne, ko tudi poglobljeno strokovno znanje ni dovolj in so za realizacijo dogovora potrebne vrhunske človeške odlike. Z velikim zadovoljstvom gledava nazaj in ugotavljava, da sva se obrnila na najboljši možen naslov. Želiva vam veliko veselja pri delu tudi v prihodnje, z željo, da bi vašo izjemno korektnost prepoznali še mnogi.

Alenka in Aleš Š. – maj 2017

posrednik: Bojan Ružman

Zakaj Nepremičnine plus?

"Verjamem, da se določene zadeve zgodijo z razlogom, tudi moja odločitev, da sem izbrala NEPREMIČNINE PLUS d.o.o. za svetovanje pri prodaji stanovanja, in tako spoznala Vesno. Prepričana sem, da Vesna ne zato, ker je zelo strokovna in profesionalno izpelje zadeve, ampak zato ker je, takšna kot je, v vsakemu pusti neizmeren pečat.   Hvala vam!! (m. januar 2017)

posrednik: Vesna Levstek

nakup novogradnje - zahvala

Nakup nepremičnine je življenjska odločitev in če ni pravilna, lahko čez noč ostaneš brez vseh svojih življenjskih prihrankov, zato niti slučajno ni enostavna in povzroča ogromno stresa in dilem. Po dolgotrajnem iskanju mojega prvega stanovanja sem na nepremičninskem trgu naletela na ponudbo odličnega stanovanja, za katerega pa se je potegovalo več kupcev. Za pomoč sem prosila direktorico Nepremičnine plus d.o.o. Vesno Levstek ter posrednika Nejca Šinka. S takojšnjo odzivnostjo (celo med prazniki) in vrhunsko strokovnostjo sta mi omogočila, da sem se lahko še pravočasno pred drugimi zainteresiranimi kupci odločila za varen nakup izbrane sanjske nepremičnine in mi pripravila vse potrebno za podpis pogodbe. Če se  bom še kdaj v prihodnosti srečala z nakupom ali prodajo nepremičnine, se bom prav gotovo odločila za Nepremičnine plus. Zaupanje, ki je pri teh poslih najpomembnejše, so potrdili z dejstvi, zato bodo pri mojih odločitvah tudi v prihodnosti vedno na prvem mestu.   Vesna in Nejc, iskrena hvala, naj dober glas seže v deveto vas!   Tina (april 2017)  

posrednik: Nejc Šink

Posredovanje pri oddaji stanovanja

Z ga.Vesno in ga.Ireno sodelujem že kar nekaj časa. Na njiju se obračam kadarkoli potrebujem nasvet. Vedno sta na voljo in pripravljeni pomagati. Pri delu sta profesijonalni, strokovni in kompetentni. Poleg tega je pri njima v ospredju človeška nota, ki jo izkazujeta s svojim prijaznim odnosom do strank. Trudita se, da so stranke na obeh straneh zadovoljne. Ob tej priložnosti se jima zahvaljujem za vso prijaznost in ustrežljivost pri njunem delu.   Roman Č. (marec 2017)

posrednik: Vesna Levstek

Nepremičninski posrednik

... ob tej priliki bi se vam rada zahvalila za vso strokovno podporo pri prodaji stanovanja. Jasna in učinkovita pojasnila, ki so bila posredovana z vaše strani so nam prihranila veliko časa in odgnala negotovost pri samem postopku. Srečali smo se tudi z neplanirano situacijo in prav vaša organizacija je pripomogla k realizaciji pogodbe.

Vse dobro vam želim, Nadja V. – marec 2017

posrednik: Bojan Ružman

Pohvala in zahvala

Z Vesno Levstek sem v zadnjih letih sodelovala že večkrat in ne glede ali je šlo za prodajo, nakup ali oddajo nepremičnine je bila njena storitev vedno izjemna.   V vseh fazah postopka je bila aktivna, vedno na voljo za vprašanja in dileme na katere se odzove res hitro, suvereno in strokovno. Ob tem pa kakor mimogrede odvzame še breme (nam, ki v tem nismo vešči) vseh malih a pomembnih postopkov, ki spremljajo takšne posle (dogovori z notarjem, popisovanje števcev, javljanje sprememb...).   Poleg stokovnosti pa jo odlikuje tudi izrazit občutek za vse vpletene v postopku, ki jim zna prisluhniti in s tem zagotoviti končno zadovoljstvo vseh.   In ker je pri Vesni vse to že zlati standard včasih nekako pozabim na pravo zahvalo. Prav zato Vesna, hvala za res veliko pomoč in podporo, da si mi postopke, ki bi bili zame drugače vrhunec stresa spemenila v povsem obvladljive in prijetne.   Prijazen pozdrav in še veliko uspehov v prihodnje Nataša (januar 2017)

posrednik: Vesna Levstek

Ko opraviš s strahovi :)

Najin prvi pogovor z Vesno se je začel z mojim priznanjem, da sicer res ne želim kupovati stanovanja preko agencije.....ampak....moj strah in nejevoljnost sta splahnela prvo minuto pogovora z njo:). In v nadaljevanju je bila življenjska odločitev le še prijetna dogodivščina, ki jo zagotovo ne bom pozabila:). Strokovnost, odkritost, iskrivost in želja po srečnem koncu za vse so bila vseskozi Vesnina vodila - tako sem jih doživljala jaz. Vesna, iskrena hvala za vse.   Maja (november 2016)

Po 20-ih letih dela v nepremičninah ... Z ljudmi, ki jih razumem, saj vem da so nakupi in prodaje, krediti in hipoteke, velike odločitve in življenjske prelomnice, vedno povezane z močnimi čustvi - veselji in strahovi ... so se mi danes ponovno naježile vse dlake. Toliko spoštovanja, razumevanja, lepih želja in popotnic ob primopredaji, me navdaja s ponosom in veseljem, da opravljam delo, ob katerem se spreminjajo usode. Hvala Maja, Slavi, g. Jurij in ga. Vojka ter g. Marko - vse dobro vam želim!   Vesna Levstek
posrednik: Vesna Levstek

 

Še ena izkušnja tuje državljanke v R Sloveniji pri nakupu stanovanja

V Ljubljani živim in delam že slabih pet let, preselila sem se iz Makedonije konca leta 2011 iščoč nove izzive. Vsekakor en takšnih je bil nakup stanovanja v Ljubljani. Sprva sem nekako razmišljala, da se tega lahko lotim sama, da bom nalogi kos, saj  imam že nekaj lastnih izkušenj od prej. Sama sem nepremičnine kupovala že v Skopju. Po nekaj mesecih brskanja na spletu sem hitro ugotovila, da bo naloga zahtevnejša, kot sem mislila - časovno in seveda strokovno. Slej kot prej mi je postalo jasno, da potrebujem nepremičninskega agenta. Imela sem srečo - dva sodelavca, tuja državljana, kot sem sama, sta pred mano zakorakala po tej poti. Svetovala sta mi enako -  naj se obrnem na gospo Vesno Levstek iz agencije Nepremičnine plus. Eden je od prej imel zelo pozitivne izkušnje z njimi. Preverila sem agencijo, vse same pohvale. Pa še ena 'malenkost' je bila presodna - poznali so v nulo celo  administrativno pot, ki jo tuji državljan s stalnim prebivanjem v Sloveniji mora prehoditi, da bi lahko postal lastnik nepremičnine. Pot je bila dolga in naporna, hvala vam Vesna iz srca, da ste bili z mano na vsakem koraku - ves čas prijazni, potrpežljivi, dosegljivi 24/7, pripravljeni na svetovanje, pomoč, ki se ni nanašala zgolj na nepremičninsko posredovanje, predvsem strokovni in maksimalno učinkoviti. Kot ste nekajkrat omenili - z mano ni bilo težko sodelovati, kajti sem vedela, kaj si želim. Želela sem si novo stanovanje v bližini službe ter v širšem centralnem mestnem področju. Prepričana sem, da bi marsikateremu drugemu to lahko predstavljalo omejitev pri delu. Ne pa vam. Vedno z nasmeškom, vedno spodbujajoči in optimistični. Nenazadnje, sam proces nakupa stanovanja, vso pogajanje in vztrajanje, ki jih je zahteval način poslovanja prodajalcev - tuja firma oz. banka v Sloveniji z, zame do takrat neznano, ter malo čudno navado prodaje ... predvsem dolgo, utrujajočo in negotovo. Ko danes, slab mesec potem, ko sem dobila ključe, naredim retrospektivo na vse, kar je za mano, sem prepričana, da brez gospe Vesne in njenega sodelavca, gospoda Braneta, ne bi zmagala. Hvala vama še enkrat za vso vztrajnost in strokovnost. Sem vas že priporočila sodelavcem in bom še naprej hvalila vaše delo. Z iskrenimi željami za bodočo uspešno funkcioniranje v svetu nepremičnin, vas lepo pozdravljam. Gordana, julij 2016.

posrednik: Vesna Levstek
posrednik: Brane Koželj

Nepremičninski posrednik

Gospod Bojan, Hvala za vaše posredovanje in visoko profesionalnost pri posredovanju najema stanovanja! Veliko uspehov tudi v prihodnje! Z lepimi pozdravi!

Mateja V.G. – junij 2016

posrednik: Bojan Ružman

Draga Vesna Levstek in Rok Bržan!

Draga Vesna Levstek in Rok Bržan! Ljubljana, 1. maj 2016 Po treh mesecih uspešne prodaje stanovanja z vajino agencijo Nepremičnine Plus, se večkrat s pozitivnimi občutki vračam v tiste stresne mesece,  kako prodati stanovanje. Že ko sem se decembra 2014 odločal, katero agencijo vzeti, sem mislil tudi na Nepremičnine Plus. Pa me je solastnica prepričala, ker je poznala posrednico pri drugi agenciji, da bo to pač v redu. Pa ni bilo.   Solastnico sem potem v septembru 2015 po 9-mesečnih ničelnih poizkusov in brezplodnih ogledih prepričal, da je potrebno agencijo zamenjati. Postavljena cena ni bila pravilna. Solastnica pa tega ni hotela. Meni je bilo skregano z zdravo pametjo, da imaš dve posredniški pogodbi, zato sem s tresočo roko podpisal še eno. Celo odvetnica mi je svetovala, da to predstavlja neko normalno konkurenco med agencijami, česar še danes ne razumem. Ampak pomembno je, da je zlasti Vesna Levstek odigrala svojo pravo posredniško vlogo in da je potem to delovalo na kupce in pravilno postavila ceno. Hvala Ti Vesna, da si pripeljala le nekaj kupcev; ampak take, ki so resnično iskali stanovanje. Kupovalka z možem je še danes zadovoljna in sta v stikih z mano.   Videl sem, da si se lotila posredovanja profesionalno, skrbno vse vprašala, o stroških, parkiranju, posebnostih, hipotekah, prosila za dokaze in pregledala stanovanje…; čeprav vem, da mi zaupaš že 14 let. Nekako je s Tvojim angažmajem posijalo sonce v prodajo. In! Uspešno že po dveh mesecih.   Kupovalka, mlada zdravnica v visoki nosečnosti, me je vprašala, »zakaj kot nepremičninski strokovnjak, najemam agencijo za posredovanje«. Res me je spravila z vprašanjem kar v majhno zadrego. Takole se ji odgovoril. »Poglejte, čeprav ste študirana mlada zdravnica, pa ko boste rodili, si ne boste mogli s svojim znanjem veliko pomagati. Tudi vi boste potrebovali babico in zdravnika, da če se kaj zaplete, nosita tudi onadva del odgovornosti, da bo otrok srečno prišel na svet. Tako pa je tudi z mojo prodajo. V sami prodaji je toliko čustvenega naboja, tekanja, poizvedovanja, zlasti pa je potrebno hitro širiti informacijo na trgu, da je nekaj kvalitetnega naprodaj, da jaz temu preprosto nisem kos, da bi bo opravil v ravnovesju. Tudi jaz potrebujem »babico« za prodajo stanovanja«.   Če strnem zahvalo, in preskočim ogromno detajlov, ki si jih rešila, sem bil vesel zlasti tistih tvojih pedantnih dejanj, da si pripravila primopredajni zapisnik. Pa potem, ko je bil plačan strošek posredovanja z moje strani, si bila z nami in skrbno popisala števce in javila podatke upravniku, Elektro Energiji, pa Plinarni itd, tako da sem se počutil kot gospod, ki ga strežejo do konca spredaj in zadaj.   Še enkrat hvala za vso potrpežljivost, korektnost in tudi nasvete, ki so bili tudi drugačni od mojega gledanja, da smo prodajo zaključili. Mogoče sem res malo bolj prijazen, ker imam res slabo vest za pozno zahvalo, po nekaj mesecih, vendar nimam zadaj nobene posebne kalkulacije ali prošnje.   S prijaznimi pozdravi! Mag.Anton Kožar

posrednik:: Vesna Levstek

sodelovanje z nepremičninskim posrednikom

Profesionalnost, prijaznost in realnost! Odlicno sodelovanje do skupnega cilja... Vesna (april 2016)

prodaja garaže

Vesna, sporočam, da je novi lastnik nakazal dogovorjeno vsoto na računa žene. Izkoriščam  priliko, da se vam zahvalim za korektno, hitro in zelo poslovno rešitev prodaje garaže. Lep pozdrav! MT (april 2016)

profesionalen odnos in razumevanje

Življenje nas včasih pripelje do nepričakovanih situacij, ki niso lahke, še posebno, če vključujejo pomembne življenjske odločitve. Nakup stanovanja je zagotovo nekaj, kar s seboj prinese nemalo tveganj, negotovosti in pa stresa, zato je pomembno, da te na tej poti spremlja nekdo, ki ti zna ponuditi strokovno podporo in dobronamerne nasvete. Hvala Vesni in Roku iz Nepremičnine plus za izjemno profesionalen odnos in razumevanje. Znanje in strokovnost, ki sta ga izkazala sta presegla vsa pričakovanja. Toplo priporočam vsakemu, ki išče zanesljivega partnerja pri nepremičninskih poslih. Helena, april 2016

posrednik: Rok Bržan

izkušnja tujih državljanov pri nakupu stanovanja v RS

Pred slabimi štirimi leti se je naša družina preselila iz Srbije v Ljubljano. Pri najemu stanovanja nam je pomagala gospa Vesna Levstek. Njeno posredovanje je bilo profesionalno in korektno. Zaradi pozitivnih izkušenj z agencijo Nepremičnine plus, smo takoj, ko smo se odločili za nakup stanovanja, poiskali pomoč na istem naslovu. Agentki Vesna Levstek in Irena Horozovič sta nam pravilno svetovali, tako da nismo izgubili preveč časa na oglede neustreznih stanovanj. Zelo smo hvaležni, da sta nam pravočasno in skrbno pomagali pri urejanju obsežne dokumentacije. Moram poudariti, da, kot tuji državljani, postopka za pridobitev dovoljenja za nakup stanovanja v RS nismo poznali, vendar smo se počutili varno zaradi strokovnega vodenja agencije Nepremičnine plus. V obeh primerih (najem in nakup stanovanja) je šlo za uspešno sodelovanje, tako da z veseljem priporočamo agencijo Nepremičnine plus vsem kolegom in prijateljem. V.T. marec 2016

posrednik: Vesna Levstek

Poslovni prostor nakup - ambulanta

Pozdravljeni! Kot zobozdravnik sem bil po nepričakovani prekinitvi najemnega razmerja odločen kupiti svojo ordinacijo.Po nekaj neuspelih sodelovanjih z različnimi nepremičninskimi agencijami sem se obrnil na Nepremičnine Plus kjer sem bil deležen hitre in popolne pozornosti.Z gospodom Rokom sva odlično sodelovala, saj je pokazal veliko mero razumevanja do mojih specifičnih zahtev tako glede lokacije kot prostora samega.Upam,da vam sedaj, ko tudi vi sedite v mojih novih prostorih, nudim takšno profesionalnost kot ste jo vi namenili meni. Hvala vam. Boris

posrednik: Rok Bržan

Nakup stanovanja Ljubljana Center

Po dolgem in napornem iskanju primerne nepremičnine v centru Ljubljane sem se, priznam,razočaran in premagan obrnil po pomoč nepremičninskemu agentu. Večina nas namreč misli, da smo nalogi dorasli sami, in da lahko z malo truda in nekaj vloženega časa hitro in ugodno pridemo do nepremičnine.Moja izkušnja je vse prej kot taka. Šele, ko sem po priporočilu stopil v stik z Vašo nepremičninsko agencijo in predvsem  z Vami gospod Rok mi je bilo jasno, da sem do te točke le izgubljal živce in dragoceni čas.Dobil sem pravi vpogled v delo nepremičninskega zastopnika in novo spoštovanje do vašega poklica Ob tej priliki bi se Vam še enkrat zahvalil za Vašo strokovnost in prijaznost. Marko

posrednik: Rok Bržan

nakup stanovanja s teraso

Z možem sva bila zelo zadovoljna s posredovanjem gospe Vesne. Odlično je vodila celoten postopek od večkratnih ogledov, usklajevanja glede prodajne cene, priprave pogodbe pa do realizacije nakupa. Zaradi profesionalnega odnosa in strokovnosti se bova vnaprej definitivno ponovno obrnila na njo. A.T. (februar 2016)

posrednik: Vesna Levstek

Nakup nepremičnine

Prvič v življenju sem se srečala z nakupom nepremičnine, kar je zame zelo neznano področje. Zelo sem vesela, da se je prodajalec odločil, da za nepremičninsko agentko vzame gospo Vesno Levstek iz Nepremičnin plus. Izkazalo se je, da je ves moj strah pred neznanim odveč, saj je gospa Vesna poznala vse odgovore na moja vprašanja, vsi kako, kaj, zakaj, kdaj, s kom, … so bili odgovorjeni. Celoten postopek od začetka do konca nakupa je stekel gladko brez kakršnihkoli zapletov. Vsem bodočim kupcem oz prodajalcem vsekakor priporočam, da izberejo Nepremičnin plus. (december 2015)

posrednik: Vesna Levstek

Posredovanje

Spoštovana ga. Levstek iskrena hvala za vašo profesionalnost,ki ste jo izkazali in seveda za vase potrpljenje. Srečno in predvsem zdravo 2016 celotni ekipi! Vida K.

posrednik: Vesna Levstek

Prodaja stana u Sloveniji

Moram odmah na početku naglasiti da živim i radim u R Hrvatskoj a da smo moja majka, sestra i ja odlučile prodati stan u blizini Ljubljane. Lutajući prostranstvima interneta naišli smo na agenciju Nepremičnine Plus d.o.o. koja mi se onako, na prvu ruku, učinila OK. Potvrdu svoje odluke dobila sam u prvom kontaktu s agentom Rok Bržanom koji mi je nakon moje skeptične izjave »da stan nije nešto« rekao: »Nema toga što se ne može prodati«. I, zapravo – bilo je tako. Od prvog kontakta do realizacije i prodaje stana po nama povoljnoj cijeni prošlo je jedva dva mjeseca. Oduševljena sam profesionalnošću kojom je to odradjeno. Znate kako to ide: imate bezbroj pametnih i manje pametnih pitanja, nedoumica – i na svako od njih u bilo koje doba dana možete dobiti odgovor. Kad se samo sjetim koliko pitanja sam imala, dobila odgovor i na kraju maila uvijek ista rečenica: »Ako Vam još što treba, slobodno me kontaktirajte«. Nevjerojatno, zar ne? Ono što je vrlo važno naglasiti je da sam bila samo dva puta u Ljubljani – prvi put kad smo se upoznali i drugi put kad smo potpisali kupoprodajni ugovor. Ludnica. Svu ostalu dokumentaciju, sve radnje koje su prethodile prodaji (energetska iskaznica, procjena stana, odjava ....) bile su u njihovim rukama. Stoga, svim srcem budućim kupcima/prodavačima preporučujem agenciju Nepremičnine Plus d.o.o. koja mi je svojom stručnošću, ljubaznošću, uslužnošću i profesionalizmom omogućila da realiziram prodaju stana »bez po' muke«. Sabina P. (Split)

posrednik: Rok Bržan

Po vselitvi

Samo da vam sporočim.. S hišo sem res silno zadovoljna.. ;) super je za nas.. To je res ena takšna naša ... vaša zgodba.. o uspehu.. ;) Totalno top je, da gremo z otroki lahko peš v vrtec in potem naprej v šolo.. Pa hiška nam super fajn služi. Sploh si ne znam predstavljat, kako bi sfolgala, če bi morala še opremljat in urejat stvari. Vse smo pustili tako kot je.. in nam je super.. ;) Ena sobica bi bila lahko več.. pa za zdaj tudi tako čisto fajn gre.. Upam, da ste OK in da se vam stvari dobro sestavljajo.. Prisrčen pozdrav in lep, uspešen in doživet dan vam želim Tjaša

Nepremičninska družba

Nepremičninska družba "Nepremičnine plus d.o.o." Mnenje Z ženo sva se odločila prodati stanovanje v širšem centru Ljubljane in v ta namen na spletu začela iskati primerno podjetje, ki se ukvarja s posredovajem pri prometu z nepremičninami. Dosti temeljito sva se razgledala in med drugim ugotovila, da na področju prodaje in nakupa nepremičnin ni dobrega pregleda in da zna biti kvaliteta poslovanja nekaterih nepremičninskih družb vprašljiva. Po temeljitem premisleku sva se odločila za podjetje "Nepremičnine plus, d.o.o." iz Ljubljane predvsem zaradi realne predstavitve na spletnih straneh in glede na dejstvo, da je podjetje praznovalo leta 2015 15 letnico uspešnega poslovanja. Takoj ob prvem razgovoru si je direktorica pridobila najino zaupanje z dejstvom, da podjetje "Nepremičnine plus d.o.o." ne poskrbi samo za golo prodajo nepremičnine, ampak stoji prodajalcu ob strani od začetka pa do konca posla, zanj urejuje tudi manj pomembne stvari. Tako je tudi bilo! Nadalje je treba omeniti strokovnost podjetja in zelo hitro odzivnost ob vseh dnevnih časih, tako da se je prodaja stanovanja ves čas odvijala tekoče in brez težav. Vsekakor je podjetje "Nepremičnine plus d.o.o." vredno zaupanja! M. T., Ljubljana, avgust 2015

Nakup z namenom oddaje

Spoštovana gospa Vesna Levstek Po našem končanem nakupu stanovanja, se čutim dolžnega, da se Vam in vašim sodelavcem, še enkrat zahvalim za hitro in uspešno opravljeno delo. Poudariti moram, da sem bil prijetno presenečen nad vašim profesionalnim odnosom, pri čemer mislim predvsem na skrbnost, da so bila vsa potrebna opravila narejena pravilno in pravočasno. To vaše delo, se je še enkrat potrdilo, ko smo kupljeno stanovanje oddali v najem in to po, mojem prepričanju v zadovoljstvo mene kot najemodajalca kot tudi najemojemalca. Še enkrat HVALA LEPA in lepo pozdravljeni! Filipič (avgust 2015)

posrednik: Vesna Levstek

Prodaja deleža na hiši

Hvala za vso pomoč in podporo, ki ste mi jo nudili. Navsezadnje ste odigrali veliko vlogo, večjo kot bi jo navaden nepremičninski posrednik. Bili ste pravi, strokovni mediator v najini zadevi in samo zaradi vaše potrpežljivosti, strokovnega znanja in izkušenj je prodaja uspela. Hvala še enkrat in lepe počitnice vam želim, Marija avgust 2015

Nepremičninski posrednik

... takodje, zahvaljujem vam se na trudu, vremenu i visokom stepenu profesionalizma u ovoj transakciji. Svakako da cete imati nasu preporuku ukoliko se ukaze prilika.

Srdacan pozdrav / Kind regards Katarina R., Beograd – avgust 2015

posrednik: Bojan Ružman

MENJAVA STANOVANJA

Prodaja in nakup stanovanja sta bili zame tako pomembni odločitvi, da izbire agencije nisem prepustila naključju, toliko bolj, ker sem želela sodelovati z eno samo agencijo in ji zaupati. Skrbno sem prebrala menja posameznih strank, ki so z agencijo že imele izkušnje, in se tudi jaz odločila za Nepremičnine plus. Že prvo srečanje z gospo Vesno Levstek je obetalo dobro sodelovanje. Njene dolgoletne izkušnje, zanesljivost, prijeten kontakt in komunikacija, poznavanje strokovnega področja in vzbujanje zaupanja, so mi dali čutiti, da sem se dobro odločila in da bom z njo sodelovala do uresničitve mojega cilja. Hitro sem začutila, da poznavanje delovnega področja nadgrajuje s sposobnostjo vživljanja in odzivanja na moja pričakovanja in potrebe. Še posebej cenim to, da je ob svoji profesionalni drži ves čas ohranjala ljubeznivost in človeško toplino. Moja izbira agencije je bila res dobra. L (julij 2015)

posrednik: Vesna Levstek

Nepremičninsko posredovanje

Zelo zadovoljna z vašim delom in vašo agentko Eriko. Zanesljivi, korektni in vedno si vzamejo čas za stranko. Hvala vam vsem! Klavdija (julij 2015)

posrednik: Vesna Levstek

Nakup hiše

Vaše posredovanje je bilo vseskozi zelo korektno, natančno in predvsem varno. Od prvega stika z nepremicninsko agentko Eriko Setnikar in direktorico Vesno Levstek, vodenja pogajanj, do sklepanja pogodbe in upravljanja s plačilnimi obroki. Prenos lastništva ne bi mogli voditi bolj jasno in brez zapletov. Kot stranka smo skozi celoten postopek čutili profesionalnost na najvišjem nivoju. Denis (julij 2015)

posrednik: Erika Setnikar

Nepremičninski posrednik

Dear Mr. Ruzman! Thank you for your great support. It was a pleasure to make business with you! We will keep in touch becouse of the Croatia-Topic, if this is ok for you? Have a nice summer!

Lep dan, Michael Q. – julij 2015

posrednik: Bojan Ružman

Nakup stanovanja

Rada bi se zahvalila Ireni in Vesni za vso pomoč pri nakupu stanovanja. Za naju je bilo to prvič. Lepo in jasno ste razložile vse pravne postopke. Všeč nama je bil osebni pristop, hitra odzivnost in komunikacija s prodajalci ter upoštevanje tako najinih želja kot kupcev in tudi želje prodajalcev. Lepi pozdravi V.in P. (junij 2015)

posrednik: Vesna Levstek

Erjavec nepremičnine zahvala

Spoštovana kolegica, zahvaljujem se za prijetno in korektno sodelovanje ter odlično opravljeno delo. lp, Dušan (Erjavec nepremičnine) (junij 2015)

Nakup stanovanja preko agencije

Nakup stanovanja preko agencije Nepremičnine Plus je bil precej enostavna in ''stress-free'' izkušnja. Vesna je pokazala visoko mero profesionalnosti od ogleda stanovanja, urejanja dokumentacije do končnega podpisa pogodbe. Če ne boste šli prej v penzijo, bova naslednje stanovanje spet kupila preko vas. Hvala Nepremičnine Plus, Sonja in Marcel

posrednik: Vesna Levstek

Prodaja Stanovanja in nakup stanovanja

Ko človek rabi pomoč, je zelo dobro, da malo povpraša  in se kar hitro najde nekdo, ki ti pomaga. Takšno dobro izkušnjo imava z agencijo NEPREMIČNINE PLUS. Odločila sva se prodati najino stanovanje ter kupiti nekaj po najinih željah.

V veliko in neprecenljivo pomoč sta bili g. Vesna LEVSTEK ter g. Irena HOROZOVIČ.

Ves postopek je potekal korektno na zelo prijazen način. S celotnim postopkom sva bila zadovoljna in agencijo priporočava vsem, ki potrebujejo tovrstno pomoč. Slavko, Milenka

posrednik: Vesna Levstek

 

Prodaja in nakup stanovanja

Prodaja in nakup stanovanja se lahko hitro spremeni v nočno moro. Z možem sva pri izbiri nepremičninske agentke po spletu naključij naletela na Ireno, ki naju je izjemno strokovno vodila skozi vse postopke. Ogledi stanovanj so bili časovno usklajeni, predstavitev, opisi stanovanj in skupnih delov kot so fasada, stopnišča … na izjemno visokem nivoju. Vse manjše in večje zadrege  so bile s konstruktivnim sodelovanjem in profesionalnim osebjem agencije  na vseh ravneh hitro odpravljene. Velja omeniti tudi, da je najine zahteve in želje agentka že pri prvem srečanju natančno povzela ter tudi razumela in na koncu tudi udejanjila s posredovanjem pri nakupu našega novega doma. Skratka prodaja, nakup, prenova, selitev… v slabih treh mesecih.  Na podlagi najine izkušnje, izjemno profesionalnega odnosa z dodano osebno noto, toplo priporočava agencijo Nepremičnine plus d.o.o.. Marija in Peter

Nepremičninski posrednik

... bi se vam pa rad zahvalil za vaš, res profesionalen in korekten odnos. Sestala sva se s kar nekaj agenti in v vseh ozirih izstopate. Še enkrat vam hvala za vse in v kolikor bova potrebovala vašo pomoč se vam vsekakor javiva.

Rok M. – februar 2015

posrednik: Bojan Ružman

Najina izkušnja z Nepremičninami plus

»Najina izkušnja z Nepremičninami plus d.o.o. je zelo prijetna in pozitivna, saj sva z njihovo pomočjo takoj našla stanovanje točno po najinem okusu. Vse je potekalo brez najmanjših problemov, z najinih pleč pa so odvzeli kar nekaj bremen in nama zares pomagali, da se je celoten proces iskanja in kupovanja stanovanja odvil zelo hitro ter uspešno. Če se bova še kdaj odločila za nakup stanovanja, se bova zato prav gotovo obrnila na njih.« Andreja in Damjan (januar 2015)

Prodaja stanovanja v Ljubljani

Spoštovani g. Rok, pišem vam v imenu moje babice kateri ste nedavno pomagali pri prodaji njene nepremičnine. Vztrajno ponavlja, da se je pri tranziciji v dom ostarelih najbolj bala prav opravka s prodajo  nepremičnin in vsega kar sodi zraven. Neizmerno se vam zahvaljujemo gospod Rok za vašo hitro odzivnost in predvsem potrpežljivost. Čas ki ste ga namenili naši babici nam veliko pomeni. Verjamemo, da vam na trenutke ni bilo lahko ponavljati eno te isto znova in znova. Pokazali ste pravi človeški čud in odkritosrčnost, zaradi česar med nepremičninskimi posredniki nedvomno izstopate. Zdenka z družino

posrednik: Rok Bržan

Nakupi in prodaje stanovanj

Nakupi in prodaje stanovanj niso zelo pogosti, zato je izjemno pomembno, da pri tem sodeluješ s strokovnjakom. Da ni potrebno preverjati vseh pomembnih zadev sam, preverjati vsake poteze s prijatelji in znanci, ki so pravniki, se bati ali nisi česa pozabil. Nepremičnine Plus sem »našla« pred 12 leti, ko sva prodajala manjše stanovanje in kupovala večje. Uporabniška izkušnja je bila zelo dobra, zato sva se pri vnovičnem nakupu obrnila direktno na njih. To je zelo skrajšalo čas ogledov potencialno zanimivih stanovanj, saj so pripravili seznam primernih in me peljali na oglede. Vse potrebne postopke preverjanja, pošiljanja dokumentacije…. So uredili v Nepremičninah Plus, osebno je bilo potrebno urediti samo vpis v zemljiško knjigo. Prav tako so v nekaj dneh našli najemnika za stanovanje in uredili vso dokumentacijo. S sodelovanjem s podjetjem Nepremičnine Plus sem bila tudi tokrat zelo zadovoljna,  zato jih priporočam svojim prijateljem in znancem. In seveda, naslednjo mojo nepremičninsko transakcijo bom zaupala Vesni Levstek. M.P. Ljubljana (8.12.2014)

posrednik: Vesna Levstek

Nepremičnine plus

"Nepremičnine plus je podjetje, s katerim imam le pozitivne izkušnje. Vse kar je bilo potrebno storiti je posrednica Irena naredila takoj, prijazno in pošteno. Glede na ostale agencije, ki so svojo storitev ponujale tudi malo ceneje. Ker ima sestra v načrtu selitev, sem ji svetoval, naj se obrne na agencijo Nepremičnine plus."  Klemen (28.11.2014)

Sodelovanje z nepremičninsko agencijo

Moje visoke reference za vaše podjetje potujejo od ust do ust. Mislim, daje to za vas najboljša reklama. Sodelovala sem pri odprodaji  5 nepremičnin z ga. Ireno Horozović, ki zame predstavlja vrhunsko strokovnjakinjo v svojem poslu, ki ga je opravila menoj in strankami, ki sem jih pripeljala v vaše podjetje. Mislim, da bom še nadalje veliko sodelovala z vami. Zakaj? Ker je ga. Horozović pokazala zelo profesionalen posloven pristop in je samo sebe presegla  (z neindiferentnostjo) pri delu, njen osebni kontakt je bil vedno zame nepojmljiv. Sočuten, socialen, topel pristop omogoči vedno dober posel. Njeno delo je bilo vedno korektno opravljeno. Slabe izkušnje pa imam z drugimi nepremičninskimi agencijami, ki si jim tudi ne sanja ne kaj je poslovnost. Ljudje delamo posel in ne roboti, to naj vam bo še vedno popotnica. Lep  pozdrav vsem! A.S. B. (10.11.2014)

Nakup stanovanja

Nakup stanovanja je predstavljal zame stres z veliko začetnico. S poplavo novic, ki jih prebiraš vsako dnevno, kaj se je zgodilo kupcem in prodajalcem stanovanj, sem se dolgo let otepala nakupa stanovanja. Odločila sem se torej, da stanovanja ne prodajam sama, a na drugi strani sem med raznimi forumi lahko zasledila tudi kakšno grenko izkušnjo prodajalca ali kupca, ki s posredovanjem agencije ni bil zadovoljen. Stanovanje sem kupovala kar nekaj časa, spoznala nekaj agentov in raznih agencij in se na koncu odločila za stanovanje, ki mi je odgovarjalo. Kot se je pozneje izkazalo, sem imela dobro izkušnjo tudi z  agencijo, ki je vso zadevo izpeljala pravilno in korektno. V vsakem trenutku sem se lahko obrnila na g. Vesno ali ga. Ireno glede dodatnih informacij ter pomoč pri dogovorih glede dodatnih preverjanj, cene, postopkov, plačil, … Prav zato sem se pozneje tudi ob prodaji maminega obrnila na agencijo NEPREMIČNINE PLUS, ki mi je tako olajšala ene bolj stresnih odločitev v življenju. Nevenka J. (4.11.2014)

Postopek pri prodaji in nakupu nepremičnine

S partnerko sva imela situacijo, ki je vključevala prodajo in obenem nakup nepremičnine. Ker sva se začela izgubljati v morju birokracije sva se pogovorila z Vesno in ko so stvari v roke vzeli oni, se je vse zdelo enostavno kot pravljica. Speljali so celoten postopek, naju (in prodajalce) vodili skozi potrebne postopke in na koncu zaključili zadevo profesionalno in izredno korektno. Še enkrat hvala in absolutno priporočava agencijo Nepremičnine plus d.o.o. Lep pozdrav, Jernej in Saša (2.11.2014)

posrednik: Vesna Levstek

Nepremičninski posrednik

Še enkrat lepa hvala za dobro, kvalitetno opravljeno delo. Kot veste sem pri nakupu nepremičnine bila novinka in mi je bil postopek nakupa popolnoma neznan in tuj. Z vašim vodenjem mi je bil ta postopek olajšan. Hvala za vašo prijaznost, strokovnost, natančnost in točnost. Z veseljem vas bom ob priliki priporočila naprej. Želim vam še naprej veliko uspeha in zadovoljstva pri vašem delu.

Alma D. – november 2014

posrednik: Bojan Ružman

Pohvala nepremičninski družbi

Pohvala nepremičninski družbi - Nepremičnine plus d.o.o., Ljubljana, na čelu z gospo Vesno Levstek Pomagali so mi pri posredovanju prodaje moje nepremičnine. Delo so opravili z veliko strokovnostjo in me prijetno presenetili s človeškim odnosom. Popolnoma sem se zanesla nanje in jim dala vsa pooblastila pri prodaji moje nepremičnine. Zelo sem bila zadovoljna z vsem, kar so storili zame. Še tako naprej! Iskrena hvala I.J. iz Ljubljane (13.10.2014)  

posrednik: Vesna Levstek

Novo stanovanje za nov začetek

Stanovanje zase in za najino rastočo družinico sva iskala skoraj leto dni. V tem času sva naletela na veliko različnih agencij, ki pa nama žal niso nudile pomoči, ki sva si jo želela. Ko sva spoznala agentko Ireno iz Nepremičnine Plus pa se je začelo zares. Bila je zelo proaktivna - predvsem pa nama je bilo všeč, da naju je po vsakem ogledu stanovanja vprašala kaj nama je bilo pri nepremičnini všeč in kaj ne. Tako smo vsi hitro dobili dobro predstavo o tem kar iščeva. Zahvaljujoč izredni ažurnosti vseh vpletenih (agencije, banke in tudi naju dveh samih) sta od prvega ogleda stanovanja pa vse do primopredaje nepremičnine pretekla pičla dva tedna. Zelo sva bila zadovoljna z delom agencije in jo bova vsekakor priporočila prijateljem in znancem. Sedaj naju čaka še nekaj dela z adaptacijo stanovanja - potem pa ... nov začetek. Zala (oktober 2014)

Nepremičninski posrednik

Spoštovani gospod Ružman! Zahvaljujem se vam za hitro in korektno posredovanje pri prodaji nepremičnine. Glede na trenutno splošno slabo prodajo nepremičnin, sem bila zelo zadovoljna, da smo uspeli hitro prodati stanovanje. Vsekakor vas bom priporočila svojim znancem, če bodo potrebovali nepremičninskega agenta.

Majda Č. – oktober 2014

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Z vašim posredovanjem pri prodaji nepremičnine sva bila zelo zadovoljna. Presenetilo naju je, da od samega začetka prodaje in do konca nisva imela nobenih obveznosti, razen seveda podpisa kupoprodajne pogodbe. Ste dosledni, zanesljivi in svoje delo opravljate korektno, zato vas bova z veseljem priporočala svojim znancem in prijateljem. Še enkrat hvala za vaš trud in še kar naprej tako.

Darko in Nada G. – oktober 2014

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninska agencija

Vašo nepremičninsko agencijo sva prej poznala le iz medijev. Vesela sva, da sva jo pred kratkim spoznala tudi skozi posel. Šlo je sicer za manjši posel a za veliko in pozitivno izkušnjo. Vaša storitev je bila profesionalna in celovita. Opravili ste jo hitro in učinkovito. To je bil posel v katerem smo bili zadovoljni vsi udeleženci: prodajalec, kupec in agencija. Želiva vam veliko uspehov tudi v prihodnje. Kaja in Vinko Bilić (avgust – september 2014)

Najem nepremičnine

Moja (najina) izkušnja: "Vse naredim sam", "Sam najbolje vem in znam" ter "sam svoj mojster" so globoko zakoreninjene "vrednote" Slovencev, ki pa gredo pogosto v škodo nas in ljudi okoli nas. To ugotavljam čedalje bolj, predvsem, ker potujem po svetu in dobivam bolj celostno podobo ustroja človeštva. Človek se mora povezovati s sočlovekom in to počne že od vsega začetka na vseh nivojih. Izbrati (se ne ustrašiti) nepremičninskega posrednika je zato lahko v našo korist, naša prednost pred drugimi in naša varnost. Podjetje Nepremičnine Plus, z Ireno Horozovič in Vesno Levstek na čelu, je apoteoza le tega. Povezovanje z njimi ni samo formalno in materialno, je tudi duhovno in energijsko. Imajo pravi, (morda celo netipični) pristop, s storitvijo pa sem (sva bila) 100% zadovoljna. Če bom še kdaj potreboval njihovo uslugo, se bom zagotovo vrnil na njihov naslov. Z veseljem tudi finančno vrednotim njihovo delo, skrb in odgovornost do stranke. Jan & Tina (September 2014)

posrednik: Vesna Levstek

Nakup in prodaja nepremičnin

Za nami kot prodajalci pa seveda tudi kot kupci je zelo naporno obdobje. Pričakuješ namreč, da se bodo zadeve zaključile hitro, kar pa je z ozirom na današnji čas iluzija. Sedaj, ko je vse za nami, lahko z veseljem rečemo oz. napišemo, da je rezultat vsega skupaj fenomenalen. Prodali smo tri nepremičnine in eno kupili. Zadnja je naš novi dom. Pri vsem tem ste kot vodilni s svojo odličnostjo zelo uspešno realizirali naše velike, družinske želje. Biti vaša stranka nam je bilo v veliko veselje. Še enkrat najlepša hvala! V imenu vseh, vas prav lepo pozdravljam, Irena C (September 2014)

Nepremičninski posrednik

Zahvaljujem se vam za korektno, profesionalno in prijazno sodelovanje.

Polona F. - junij 2014

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Hvala za čestitke... danes je res pomemben dan za našo družinico... vse do sedaj se je odvijalo precej mirno in spali smo dobro vsako noč in tukaj gre zahvala tudi vam za res kvalitetno vodenje postopka kupoprodaje.

Marko P. – november 2013

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Rad bi se Vam zahvalil za vložen trud in zelo dobro opravljeno delo. Če bo le kakšna priložnost greva na kavo (žal mi je, da nisem mogel na primopredajo). Upam, da ste si privoščili dober dopust. Želim Vam veliko delovnih uspehov. S spoštovanjem in lep pozdrav!

Aleksander Š. – avgust 2013

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Hvala za ponujeno pomoč. Trenutno gre vse po planu (zaenkrat; če se pa kaj zalomi, se bom z veseljem obrnila na vas). Ko je soprog prebral mojo izmenjavo mnenj s prodajalcem stanovanja, ki nas zanima in njegovo zastopnico je rekel samo "To je pa definitivno Ružmanova šola, se te je dobro prijelo..."

Jasna B. – junij 2013

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Pozdravljeni, ja, prazniki bodo vsekakor prijetnejši. Hvala za trud in zelo korektno opravljeno delo.

Timotej P. – marec 2013

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Hvala za izredno dobro opravljeno delo in storitve ter potrpljenje pri konkretnem poslu. Želim vam veliko uspehov pri nadaljnjem delu. V kolikor se bo v prihodnje pokazala potreba po vašem posredovanju se tudi jaz priporočam za sodelovanje. Lep pozdrav in nasvidenje.

Milan K. – april 2010

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Hvala za korektno sodelovanje, še naprej vam želim veliko uspehov. Na svidenje!

Igor S. – april 2010

posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninski posrednik

Obveščam vas, da sem našel nepremičnino, ki mi ustreza. Zahvaljujem se vam za vaše usluge in trud. P.S. Ne vem koliko vam pomeni, a bili ste najboljši posrednik od kar nekaj spoznanih. Hvala še enkrat.

Igor T. – marec 2010


posrednik: Bojan Ružman

Nepremičninska agencija

V letu 2012 in 2013 sem imel opravka s firmo Nepremičnine plus iz Ljubljane. Moj primer administrativno in postopkovno ni bil enostaven. V tej firmi so mi ga s profesionalnim prijemom rešili presenetljivo hitro in transparentno. S tako firmo kot je Nepremičnine plus si želim še kdaj v bodoče sodelovati. Gorazd Cibic, arhitekt

Nakup nepremičnine

S partnerko sva že dlje časa razmišljala o prodaji starega stanovanja in nakupu večjega. A sva se tega kar težko lotila, med drugim tudi zaradi vseh »komplikacij«, za katere veva, da so povezane s takim projektom. Za agencijo Nepremičnine Plus sva se odločila na podlagi dobre izkušnje, ki jo je imela z agencijo bližnja sorodnica. Odzvali so se zelo hitro in profesionalno. Izkazalo se je, da je bilo pred prodajo stanovanja res potrebno urediti še cel kup zemljiškoknjižnih zadev, za katere prej nisva vedela, in nekatere so bile res neprijetne. Zato je bilo res zelo dobrodošlo, da so se na agenciji angažirali in nama konstruktivno pomagali pri razrešitvi teh težav, sva pa opazila, da so zelo temeljiti in natančni. Z agencije so nama tudi redno poročali o vseh ogledih in vtisih, zelo kmalu je bilo organizirano tudi srečanje s parom, ki je kasneje stanovanje tudi kupil. Ves čas so bili dosegljivi za najine ponudbe in vprašanja, tudi ob kakšnih bolj poznih popoldanskih urah. Prodaja stanovanja je bila realizirana v nekaj tednih od najinega prvega kontakta z agencijo, in na podlagi prijetne in profesionalne izkušnje sva se odločila z agencijo sodelovali tudi pri nakupu novega stanovanja. Zelo dobrodošla je bila tudi njihova pomoč s pravnega vidika, tako da so naju razbremenili nekaterih skrbi, in tudi nakupna stran projekta, je bila realizirana zelo hitro. Boštjan in Urša

Prodaja nepremičnine

Ko sem se odločil za prodajo nepremičnine, sem med prijatelji in znanci poiskal pozitivne izkušnje in se tako lažje odločil. Vodilo mi je bilo - agencija mora biti majhna, urejena, prilagodljiva in realna. Tako smo hitro našli stične točke, kjer so bili predlogi o možnosti prodaje podani natančno in korektno. Zapomnil sem si stavek - takih stanovanj se trenutno prodaja tisoč. Torej smo morali najti nekaj več, opis, slikanje nepremičnine, realnost cene glede na tržne razmere, ki se hitro slabšajo. Želje o dodatnem vlaganju v nepremičnino sem zavrnil, tako da sem s tem sicer otežil prodajo. Posel smo uspešno končali v treh mesecih. Ko narediš črto ugotoviš razmerje med časom, ki je potreben za takšno opravljeno delo in ceno, ki jo plačaš za vrednost vloženega dela agencije. Delo mora biti opravljeno strokovno, pravno vzdržno in predvsem neobremenjujoče  za prodajalca - ti pogoji so bili izpolnjeni, tako da mi po opravljenem poslu ni bilo težko plačati vrednost opravljenega dela. Bil sem zadovoljen z agencijo in jo z veseljem priporočam svojim prijateljem in znancem, ki morebiti potrebujejo tovrstne usluge... prijazen pozdrav Janez Jakič Golo Brdo, Medvode

Nakup ali prodaja stanovanja

Nakup ali prodaja stanovanja lahko pomeni stres. Izbrati pravo nepremičnisko agencijo, kjer nisi zgolj številka, kjer razumejo tvoje želje in skrbi, se ti posvetijo, lahko prinese veliko mirnejše noči. Zato sem jaz izbrala Nepremičnine plus. In to se je izkazalo za zelo odlično izbiro, seveda poleg nakupa novega stanovanja. Agenti Nepremičnine PLUS so bili z menoj od same prodaje starega stanovanja do nakupa novega stanovanja. Poleg tega, da se je vse zgodilo v roku treh mesecev, je bilo vse zelo profesionalno, dodelano, brez skrbi,  je bilo pa še zabavno. Vsem,ki boste izbrali Nepremičnine plus, pa vam povem, da vam ne bo žal. Splača se. Lep pozdrav in uspešno prodajo ali nakup vam želi, Tina iz Ljubljane

Nepremičnine

Z agencijo Nepremičnine plus, oziroma z go. Vesno Levstek sem sodelovala večkrat in vedno je bila njihova storitev strokovna in zanesljiva, ga. Levstek pa več kot požrtvovalna. Vsaka selitev pomeni velik stres (pravijo, da povzroči enako raven stresa, kot požar ali poplava), vendar so s pomočjo ge. Levstek vsi problemi zmanjšani na minimum. Priporočim jo vsem prijateljem in znancem, ki nameravajo opraviti nepremičninski posel in vsi se mi za to iskreno zahvalijo. Vedno je pripravljena prijazno posredovati nasvet.

posrednik: Vesna Levstek

Nakup manjšega stanovanja

Pred šestimi leti sem se odločila za nakup manjšega stanovanja in danes razmišljam, kakšno srečo sem imela, da sem naletela na tako odlično agentko...

posrednik: Vesna Levstek

Prvi nakup stanovanja

Vse pohvale. Agentka Irena je bila v celotnem postopku zelo prijazna in iskrena. Zelo všeč mi je vaša hitra odzivnost, dobro sodelovanje in oseben pristop! Hvala

Oddaja stanovanja

S podjetjem Nepremičnine plus in go. Vesno Levstek imam zelo pozitivno izkušnjo pri oddaji stanovanja v najem - tako pri pripravi slikovnega materijala za oglaševanje, potekom ogledov, priprave dokumentacije in spremstva pri notarki, primopredaji stanovanja in potem pri pravočasnem obveščanju glede dodatnih obveznosti na DURSu, kot tudi ob podaljševanju najemne pogodbe. Tisto kar najbolj cenim je izredno proaktivno delovanje, sprotno obveščanje kljub dejstvu, da je posel bil sklenjen pred leti. Skratka, s storitvijo smo dobili bistveno več, kot smo pričakovali. In bomo v primeru novega najemnika ali morebitne prodaje stanovanja sodelovanje nedvoumno nadaljevali. Mojca iz Ljubljane

posrednik: Vesna Levstek

Postopki pri prodaji nepremičnin

Na podlagi prve pozitivne izkušnje pri sodelovanju z agencijo pred desetimi leti se na agencijo obračam vedno, ko imam opravka z nepremičninami. V zadnji desetih letih je za nas korektno izpeljala že šest postopkov v zvezi z nepremičninami (nakupe, prodaje, dedovanje, vpise v zemljiško knjigo). Vedno v naše zadovoljstvo. Renata V