O nas ste povedali

Nakup v Ljubljani

 

Naše izkušnje z go. Vesno Levstek iz agencije Nepremičnine Plus pri nakupu manjšega stanovanja v Ljubljani so bile zelo dobre. Vedno pripravljena pomagati z zelo koristnimi nasveti in opozarjati na pomembne zadeve pri nakupu, na katere nismo bili pozorni ali pa smo jih spregledali zaradi drugih okoliščin.

Izbor stanovanj smo opravljali v glavnem sami, glede na ponudbo na nepremičninskem portalu. Komunikacija med nami je bila odlična, posredovane povratne informacije jasne in natančne, pretok informacij prav tako, kar je bilo za nas pomembno, glede na to, da nismo iz Ljubljane. Ker je šlo za nakup nekoliko specifičnega stanovanja, smo se tudi sami do določene mere angažirali in pridobivali informacije iz različnih virov, ki so nam prišle zelo prav.

Potek nakupa, priprava pogodbe idr. je potekalo hitro, z vsakodnevnimi ažurnimi uskladitvami. Tudi po zaključenem poslu je bila ga. Vesna vedno pripravljena pomagati, saj se je pokazala priložnost, da stanovanje z dodatnim nakupom povečamo.

Sedaj, ko pogledamo nazaj, bi si morda želeli dodatnega opozorila, da  naj raje premislimo o odločitvi glede pohištva prejšnjih lastnikov, kar bi lahko bil tudi element dodatnega pogajanja o ceni. Vsekakor smo sami bili premalo pozorni na to okoliščino.

Naša izkušnja je bila v glavnem zelo dobra, z go. Vesno bi z veseljem ponovno sodelovali in upam, da se bo ta priložnost tudi pokazala.

Družina iz Maribora (junij 2020)