Hiša, Samostojna

Obalno - kraška - Sežana

239.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost (bruto): 149.6 m2
  • Parcela: 219 m2
  • Zgrajeno: 1862
  • Adaptacija: 2001
  • Stanje: Obnovljeno
  • Šifra: es-kazlje

V celoti prenovljena kamnita hiša se nahaja v neokrnjeni naravi, v mirnem, idiličnem in prijetnem okolju. Hiša z razgibanim tlorisom (tlorisi v prilogi), letno kuhinjo, pokrito teraso, ki se nadaljuje v zelenico je pravi raj za dušo in telo.

 

Hiša obsega pritličje, nadstropje in klet. Pritličje obsega dnevni prostor z odmaknjeno kuhinjo z jedilnim delom, iz katere je omogočen dostop do letne kuhinje (ima pa tudi samostojen vhod), wc ter po stopnicah dostop do enega dela nadstropja, kjer je spalnica z balkonom in kopalnica. Kuhinja je opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati. V letni kuhinji se nahaja kamin za gurmanske užitke in velika miza za nepozabno druženje s prijatelji in družino.

 

V dnevni sobi je talna obloga parket češnja, v spalnicah parket hrast, v obeh kuhinjah so ploščice (s talnim ogrevanjem).

 

Iz dnevnega prostora po stopnicah je dostop tudi do drugega dela nadstropja, kjer se nahajata še dve spalnici in dve kopalnici.

 

Ogrevanje je urejeno na kurilno olje (peč Riello, z vgrajeno cisterno za olje), z radiatorskim sistemom in talno gretje ter ogrevanje na trda goriva – toplozračni kamin. Kamin se nahaja v dnevnem prostoru in predstavlja odličen alternativen vir ogrevanja, kot tudi dogrevanja prostorov.

 

 

Okna in vrata so lesena, zavarovana s polkni, ki so ob svoji funkciji zaščite okna in senčenja notranjih prostorov tudi zelo estetski dodatek k zunanjemu izgledu hiše.

 

Hiša ima vinsko klet v velikosti cca 20 m2, kjer je v osrednjem delu prostor za druženje, velika miza primerna za pogostitve zase in za goste.  

 

Pred zunanjim vhodom v letno kuhinjo je pokrita terasa z vrtno garnituro in talno oblogo porfido, ki se nadaljuje v zelenico z nekaj okrasnimi grmički. Dostop do objekta je preko kamnite vrtne ograje in kovanih vhodnih vrat.

 

Hiša ima vse priključke, gledanje televizije je urejeno preko satelitskega sistema TOTAL - brezžična digitalna televizija.

 

Hiša je locirana približno 3 km od kraja Štorje in približno 9 km od AC priključka Senožeče. Najbližja trgovina, šola in pošta so oddaljene cca 8 km, v kraju Sežana. Dostop do hiše je po asfaltirani cesti.

 

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin (po stopnji 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine) prevzame kupec . 

 

VABLJENI K OGLEDU!

Ne zamudite priložnosti za ogled hiše, ki se nahaja na idilični, mirni lokaciji, kjer se uživa v sožitju z naravo. V takem okolju vsak dan prinese nekaj novega, tako da ni nikoli dolgčas.

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...