Hiša, Samostojna

Ljubljana okolica - Medvode

394.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost (bruto): 296 m2
  • Zgrajeno: 1971
  • Adaptacija: 2001
  • Energetska izkaznica: V izdelavi
  • Šifra: Es-VERJE

Enodružinska  komfortna stanovanjska hiša se nahaja v mirnem, idiličnem in prijetnem okolju. Obdana z zelenico, na kateri stoji nekaj sadnih in okrasnih dreves, vrtna lesena klopca ter ograjena z živo mejo Tisa je pravi raj za dušo in telo.

 

Hiša obsega klet, pritličje in mansardo.

V kleti so garaža, pralnica, shramba, delavnica, finska savna s tušem in posebna soba za rekreacijo, z jacuzzijem ter manjša vinska klet. Na severni strani je hiša vkopana, na južni strani pa je iz prostora za rekreacijo izhod na teraso, kjer se odpira odprt pogled na zelenico.

 

Pritličje predstavlja enoten prostor z odmaknjeno kuhinjo, jedilni prostor in dnevni prostor. Tudi od tu lahko prosto dostopamo na osončeno zgornjo teraso z odprtim pogledom na čudovito zelenico, južne lege. V pritličju so še soba za goste in večnamenska soba (lahko je knjižnica ali delovna soba).

 

V mansardi so tri sobe, dve manjši otroški in ena večja (s francoskim balkonom), kopalnica s tušem ter kadjo in garderobna soba.

 

Hiša je bila v celoti obnovljena in adaptirana leta 2001. Nova fasadna opeka, izolacija, strešna kritina »Decra«, nova okna, vse nove inštalacije (elektrika, voda, ogrevanje) in vsa nova oprema. Ima vgrajen alarm ter domofon, opremljena je s telekomunikacijskim priključkom ponudnika EVJ Medvode (lahko je tudi drugi ponudnik) in ima izdelano lastno greznico.

 

Hiša ima urejeno plinsko centralno ogrevanje s plinohramom, z radiatorskim sistemom in talnim ogrevanjem ter ogrevanje na trda goriva – toplozračni kamin. Kamin se nahaja v dnevnem prostoru in predstavlja odličen alternativen vir ogrevanja, kot tudi dogrevanja prostorov.

 

Hiša stoji na zemljišču v zmeri 1.163 kvadratov. Garaža je zaprta in se uporablja za shrambo, pred hišo je nadstrešek za dve vozili. Za štiri vozila je dodatnega prostora za parkiranje še na prostem pred hišo.

 

Hiša je locirana približno 1 km do kraja Medvode in cca 15 km od Ljubljane (center). V kraju Medvode se nahaja vsa potrebna infrastruktura trgovina, osnovna šola, vrtec, banka, javni prevoz itd.

 

 

VABLJENI K OGLEDU!

Ne zamudite priložnosti za ogled hiše, ki se nahaja na mirni lokaciji ter hkrati združuje prednosti urbanega okolja in bližnje narave.

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...