Hiša, Samostojna

Ljubljana okolica - Vodice

490.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost (bruto): 158 m2
  • Parcela: 619 m2
  • Zgrajeno: 2019
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: es-vodice

 

Moderno zasnovana masivna pasivna lesena hiša,  z veliko teraso.

 

Hiša se nahaja na zadnji prosti parceli v najprestižnejšem naselju v Vodicah.

 

Že sama parcela je med največjimi v naselju in meri 619 m2. Prednost parcele je tudi, da ima samo enega direktnega soseda in še ta je na severozahodni strani. Hiša je sodobne arhitekture zaključene s terakota prezračevano fasado, elegantnim les/ALU stavbnim pohištvom Internorm, vhodnimi vrati Inotherm z odpiranjem na prstni odtis.

Tudi tehnološko je hiša napredno zasnovana. V osnovi je hiša pasivna in se ogreva s toplotno črpalko Daikin, lahko pa je tudi samozadostna. Na strehi ima predpripravo za lastno fotovoltaično elektrarno, preko katere se lahko oskrbuje kompletno gospodinjstvo, ogrevanje in priprava tople vode. Nenazadnje lahko doma polnete tudi električni avto.

 

Hiša je v osnovi zasnovana tako, da ima vse potrebne prostore v pritličju. Vetrolov je zelo prostoren in se nadaljuje v širok hodnik s stopniščem, ki preko velikih steklenih elementov povezuje notranjost hiše z zunanjim atrijem. V nadaljevanju je velika dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, z velikimi drsnimi okni na vzhodni in zahodni strani. Spalnica z garderobno sobo, večja kopalnica in WC so kot celota zase nekoliko odmaknjeni od bivalnega dela.

 

V nadstropju je večja galerija, katera se lahko uporabi kot knjižnica, prostor za fitnes, domačo pisarno ali podobno. Ena večja soba je izvedena z lastno kopalnico, katera je lahko otroška soba, soba za goste ali wellness prostor s savno. Druga soba je namenjena odlaganju sezonskih potrebščin, športnim rekvizitom, potovalni opremi.

 

Z eno potezo se lahko hišo spremeni v družinsko hišo z dvema otroškima sobama v nadstropju in samostojno kopalnico. 

 

Hiša je dokončana na ključ. Takoj vseljiva.

 

Cena hiše na ključ: 490.000 EUR z DDV in z upoštevano povrnjeno subvencijo Eko sklada. 

*navedena cena ne zajema pohištva.

 

Lokacija

Lokacija je izredno zanimiva. Nahaja se v elitnem naselju v Vodicah, kjer je v zadnjih letih zraslo naselje novih modernih individualnih hiš.

Do avtocestnega priključka je 1 km. Do centra Ljubljane 17 km. Do centra Kranja 15 km. Do letališča Brnik 10 km.

 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...