Hiša, Samostojna

Ljubljana mesto - Šiška

549.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost (bruto): 301.66 m2
  • Parcela: 738 m2
  • Št. spalnic: 4
  • Zgrajeno: 2010
  • Opremljenost: Delno opremljeno
  • Energetska izkaznica: B1
  • Šifra: es-vizmarje2

Prijetna hiša z možnostjo ureditve dvigala (izdelan jašek za dvigalo) se nahaja na mirnem, idiličnem in lepem področju.

 

Hiša vsebuje vse zahtevne vidike sodobne in funkcionalne arhitekture, z visokimi stropovi, garažo in nadstreškom za 4 vozila, z bivalnimi prostori v pritličju in mansardi ter teraso z veliko zelenico pred objektom ter manjšo zelenico za objektom.

 

Hiša je delno vkopana v zemljo in obsega polklet, pritličje ter mansardo.

 

Polklet obsega: sobo za šport, večji prostor s plezalno steno, delovno sobo, pisarno, sanitarije in kurilnico.

 

Pritličje obsega: predprostor, garažo, sanitarije, pisarno ter kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom vse v enem prostoru z izhodom na teraso, kjer lahko spijete jutranjo kavico ali preprosto uživate v prijetnem, mirnem okolju.

 

Mansarda obsega: hodnik, tri otroške sobe, spalnico, dve kopalnici in utility.

 

Priprava sanitarne vode in ogrevanje prostorov sta izvedena centralno preko kaminske peči na pelete, s sistemom talnega ogrevanja. Za dogrevanje se uporablja sončne kolektorje in (tudi) kaminsko peč, ki se nahaja v dnevnem prostoru in predstavlja odličen alternativen vir ogrevanja, kot tudi dogrevanja prostorov.

 

Možno je urediti ogrevanje tudi na plin – priključek v hiši.

 

Hiša je grajena z vrhunskimi materiali, kakovostno, povezano z odličnim bivalnim udobjem. Za zunanje zidove je uporabljena modularna opeka, zidovi so toplotno izolirani z 18 cm fasadnimi ploščami EPS ter zaključeni z mineralnim fasadnim ometom. Streha iz opečnatih strešnikov je pretežno dvokapnica in je toplotno izolirana z 30 cm steklene volne. Za prezračevanje stavba uporablja prezračevalni sitem z rekuperacijo odpadne toplote. Stavbno pohištvo je PVC profilacije s troslojno zasteklitvijo, električno upravljanje rolet.

 

Hiši pripada zemljišče v velikosti 738 m2. Pred hišo je zelenica, prostor za vrtiček za pridelovanje domače zelenjave, prostor za vrtni kamin in vrtno mizo, ki predstavlja osrednji in najpomembnejši element družinskega vrta. Za hišo je manjša zelenica z betonsko ograjo, ob robu gozdička, ki nudi popolno zasebnost.

 

Parkiranje je omogočeno v garaži, pod nadstreškom za štiri vozila ter na prostem pred hišo.

 

Posest je ograjena (razen vhoda) in omogoča veliko mero zasebnosti.   

 

Hiša je opremljena z vsemi priključki; optika ponudnika Telekom, ima vgrajen alarmni sistem.

 

Hiša se nahaja na dostopni lokaciji, približno 1 km od AC priključka, cca 7 km od centra mesta Ljubljana. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, avtobusna postaja, dve osnovni šoli, vrtec, zelene površine za rekreiranje itd).

 

Okolica hiše je mirna, v sodobni soseski, v slepi ulici, varno za otroke. Sama lokacija, premišljena ureditev in zazidava, nudita življenje, povezano z naravo v bližini mesta. 

 

Vpisano v ZK.

 

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin (po stopnji 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine) prevzame kupec . 

 

VABLJENI K OGLEDU! Ne zamudite priložnosti za ogled hiše, ki se nahaja na idilični, mirni lokaciji in hkrati blizu vse potrebne infrastrukture.

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...