Stanovanje, 3-sobno

Ljubljana mesto - Vič-Rudnik

688.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 3-sobno
 • Velikost (bruto): 138.6 m2
 • Nadstropje: Pritličje/2
 • Balkon/Atrij/Terasa: 40.89 m2
 • Klet/Shramba: 4.28 m2
 • Zgrajeno: 2020
 • Stanje: Novogradnja
 • Energetska izkaznica: A1
 • Šifra: es4

kratek opis:

Novogradnja, ki zagotavlja vrhunsko bivalno udobje. Sistem talnega ogrevanja vezan na toplotno postajo, prezračevanje z rekuperacijo, hlajenje skrito v spuščenem stropu, sistem pametne inštalacije podjetja GIRA, centralni sesalni sistem, osvetlitev prostorov z DALI regulacijo, velika terasa z letno kuhinjo, bioklimatska lamelna pergola na terasi, dvigalo, dve parkirni mesti v garaži s polnilnim mestom za električno vozilo ter shramba.

 

 

dodaten opis:

HIŠA BELIN, na dobri lokaciji, v pritličju novozgrajenega objekta z osmimi stanovanji, prodamo trosobno stanovanje z jugovzhodno orientacijo.

 

Stanovanje in objekt sta sodobno zasnovana.

 

Stanovanje je prostorno, ima visoke strope, teraso in velike okenske odprtine, ki povezujejo bivalne prostore s teraso.

 

Stanovanje sestavljajo: prostoren sodobno oblikovan dnevno-bivalni prostor s kuhinjo z otokom, spalnica, dodatna soba, utility in dve kopalnici. Spalnica ima ločen garderobni prostor in lastno kopalnico. Na jugu in vzhodu stanovanje obdaja prostorna terasa, na katero je možno dostopati iz dnevnega prostora in vseh spalnic.

 

Terasa v skupni izmeri 40,89 m2 je ograjena in dvignjena nad nivo okoliškega terena. Del terase velikosti 16,20 m2, ki je opremljen z letno kuhinjo (korito, armatura in prostor za kuhališče ali žar) je nadkrit z bioklimatsko lamelno pergolo. Preostali del terase velikosti 24,69 m2 je odprt.

 

Ogrodje pergol ima vgrajeno LED linijo, ki sveti s prijetno, toplo svetlobo. Barvo in jakost svetlobe je možno poljubno prilagajati, vgrajena je predpriprava za ozvočenje. Na terasi si tako lahko ustvarite prijeten prostor za druženje ob večerih. 

 

Vstop v objekt je mogoč samo preko kontrole pristopa. Vhodna vrata so protivlomna. V stanovanju je izvedena predinstalacija za varnostni sistem z alarmom in senzorji gibanja, opremljeno je tudi z video domofonom.

 

Stanovanju pripada shramba v velikosti 4,28 m2 in dve označeni lastniški parkirni mesti s polnilnico za električno vozilo.

 

Energetska izkaznica (razred energetske učinkovitosti stavbe) – A1 (najvišji razred).

 

Vsak kupec ima zagotovljeno storitev izvedbe opreme stanovanja na ključ z odličnimi izvajalci in nadstandardnimi materiali ter opremo vrhunskih proizvajalcev v organizaciji investitorja gradnje objekta.

Po željah posameznega kupca se zasnuje notranjo opremo stanovanja in poskrbi za njeno izvedbo do zadnjega detajla. Novi lastnik se bo v stanovanje lahko vselil brez nepotrebnih skrbi glede opreme in njene izvedbe.

 

Kupec ne nosi stroška posredovanja.

Primer opremljenenih enot 

https://my.matterport.com/show/?m=cGMjjDt24wL

https://my.matterport.com/show/?m=nSXwR5Yon81

Več informacij na spletni strani https://hisabelin.si/si/

 

Vljudno vabljeni na ogled.

 

 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...