Stanovanje, 4-sobno

Ljubljana mesto - Vič-Rudnik

1.221.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 4-sobno
 • Velikost (bruto): 169.5 m2
 • Nadstropje: 1/2
 • Balkon/Atrij/Terasa: 32.83 m2
 • Klet/Shramba: 4.79 m2
 • Zgrajeno: 2020
 • Stanje: Novogradnja
 • Energetska izkaznica: A1
 • Šifra: es-belin7

kratek opis:

Novogradnja, ki zagotavlja vrhunsko bivalno udobje. Sistem talnega ogrevanja vezan na toplotno postajo, prezračevanje z rekuperacijo, hlajenje skrito v spuščenem stropu, sistem pametne inštalacije podjetja GIRA, centralni sesalni sistem, osvetlitev prostorov z DALI regulacijo, velika terasa z letno kuhinjo, bioklimatska lamelna pergola na terasi, dvigalo, dve parkirni mesti v garaži s polnilnim mestom za električno vozilo ter shramba.

 

dodaten opis:

HIŠA BELIN, na dobri lokaciji, v 1. in 2. nadstropju novozgrajenega objekta z osmimi stanovanji se nahaja štirisobno duplex stanovanje, z jugozahodno orientacijo.

 

Stanovanje in objekt sta sodobno zasnovana.

Stanovanje je prostorno, ima visoke strope, teraso in velike okenske odprtine, ki povezujejo bivalne prostore s teraso.

Stanovanje sestavljajo

V prvi etaži stanovanja je prostoren in sodobno oblikovan dnevno-bivalni prostor s kuhinjo z otokom in kaminom, utility in ločen wc. Ob dnevnem prostoru se razprostira terasa z jugozahodno orientacijo. Posebnost stanovanja sta dvoetažni prostor in konzolno stopnišče, ki dnevni prostor povezujeta z galerijo v drugi etaži. V drugem nadstropju je še prostorna spalnica z lastno kopalnico in dve dodatni sobi s skupno kopalnico.

 

Stanovanje se prodaja opremljeno z opremo višjega cenovnega razreda (kuhinja Next 125, gospodinjski aparati znamke Gaggenau serije 400, pralni in sušilni stroj Miele itd). 

 

Terasa v skupni izmeri 32,83 m2 je s steklom ograjena. Del terase velikosti 18,20 m2, ki je opremljen z letno kuhinjo (korito, armatura in prostor za kuhališče ali žar) je nadkrit z bioklimatsko lamelno pergolo. Preostali del terase velikosti 14,63 m2 je odprt.

 

Ogrodje pergol ima vgrajeno LED linijo, ki sveti s prijetno, toplo svetlobo. Barvo in jakost svetlobe je možno poljubno prilagajati, vgrajena je predpriprava za ozvočenje. Na terasi si tako lahko ustvarite prijeten prostor za druženje ob večerih. 

 

Vstop v objekt je mogoč samo preko kontrole pristopa. Vhodna vrata so protivlomna. V stanovanju je izvedena predinstalacija za varnostni sistem z alarmom in senzorji gibanja, opremljeno je tudi z video domofonom.

Stanovanju pripada shramba v velikosti 4,79 m2 in dve označeni lastniški parkirni mesti s polnilnico za električno vozilo.

 

Energetska izkaznica (razred energetske učinkovitosti stavbe) – A1 (najvišji razred).

 

Stanovanje je na voljo takoj, v stanovanje se vselite brez nepotrebnih skrbi glede opreme in njene izvedbe.

 

Kupec ne nosi stroška posredovanja.

 

Več informacij o samem projektu na spletni strani https://hisabelin.si/si/

 

Vljudno vabljeni na ogled.

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...