Hiša, Samostojna

Obalno - kraška - Izola

880.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Hiša
  • Tip nepremičnine: Samostojna
  • Velikost (bruto): 337.5 m2
  • Parcela: 594 m2
  • Zgrajeno: 2020
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: s-stavbab

Umaknjeno od prometnih cest, na sončni, mirni in lepi lokaciji, z izjemnim pogledom od hrvaške obale, Sečoveljških solin, Piranskega zaliva, vse do Italije z Dolomiti in Julijskimi Alpami, je naselje štirih samostojnih hiš, ki so postavljene v dveh nizih z odprtimi pogledi. Vse hiše so obdane z odprtimi ter zelenimi površinami, zaradi lege pa imajo vse enote prečudovit pogled na morje. Skupno je torej možno izbirati med nakupom vseh štirih enot.

Samostojna hiša s površino dela stavbe 337,5 m2 (bivalni prostori + kletni prostori) obsega klet, pritličje, prvo nadstropje in galerijo. V kleti so garaže in shranjevalni prostori, v višjih prostorih bivalni prostori.

Hiša je masivne gradnje, pravokotne oblike. Nosilne in predelne stene so betonske in opečne izvedbe. Streha je asimetrična dvokapnica, z opečno kritino. Fasada je klasična kontaktna s toplotno izolativnim in zaključnim dekorativnim slojem.

Vgrajena okna so PVC izvedbe z dvoslojno termopan zasteklitvijo. Vgrajena vhodna vrata so protivlomna, kovinske izvedbe.

Hiša ima vgrajene vse potrebne inštalacije za priklop na elektro, vodovodni, telekomunikacijski priključek ter priklop na javno kanalizacijsko omrežje.

Hiša je zasnovana kot družinska hiša, z možnostjo preureditve v tri stanovanja.  Vsaka etaža ima pogled na Piranski zaliv, balkon ali atrij. Prostori so svetli, zračni in funkcionalni.

K hiši pripada zemljišče v velikosti 594 m2. Parkiranje je omogočeno v garaži ali pred objektom (možnost parkiranja več vozil).

Hiša ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. ZK je urejena. Prevzem hiše je možen takoj.

CENA VKLJUČUJE 9,5 % DDV  (803.652 EUR + 9,5% DDV).

V okolici in bližnjih večjih mestih (Portorož, Lucija, Izola, Koper,…) se nahaja vsa potrebna infrastruktura šola, vrtci, zdravstveni domovi, lekarne, gostinski lokali, trgovine, poslovni objekti, letališče Portorož, casino itd. Obmorska lokacija pa ponuja široko paleto možnosti za rekreiranje, lahko se odločite za kolesarjenje, sprehode v naravi, pohodništvo, jahanje, tenis, mini golf ali vodne športe – plavanje, potapljanje, jadranje, surfanje, veslanje, ribolov in še kaj.

VABLJENI K OGLEDU !

Ne zamudite priložnosti za hiše, ki se nahaja na izjemni lokaciji, s prečudovitim odprtim pogledom na morje. V takem okolju vsak dan prinese nekaj novega, tako da ni nikoli dolgčas.

Izberite svojo popolnost!

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...