Stanovanje, 4-sobno

Ljubljana okolica - Medvode

349.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 4-sobno
 • Velikost (bruto): 123.7 m2
 • Nadstropje: Pritličje/3
 • Balkon/Atrij/Terasa: 25.1 m2
 • Klet/Shramba: 7.2 m2
 • Zgrajeno: 2004
 • Opremljenost: Delno opremljeno
 • Energetska izkaznica: C
 • Šifra: vl_preska

Prijetno, lepo urejeno, večinoma opremljeno štirisobno stanovanje se nahaja v pritličju devetstanovanjskega objekta v naselju Preska pri Medvodah.

 

lokacija: objekt je lociran v miren del naselja Preska, od osnovne šole oddaljen cca 300 m., od glavne ceste ob kateri se nahaja tudi avtobusna postaja (Medvode - Ljubljana) ca 250. Do Ljubljane (Šentvida), je ca 6 km, do središča Medvod dober kilometer. V neposredni bližini je veliko sprehajalnih in kolesarskih poti, v radiu 200 m so še vrtec, trgovina, restavracija in nekaj storitvenih programov.

tloris in oprema: stanovanje sestavljajo velik predprostor z garderobnimi omarami, dve otroški sobi (ca 11 in 12 m2) ena z vzhodno in ena  severno lego, stranišče z umivalnikom, kopalnica s kadjo, v kateri se nahaja plinska peč, prostor za pralni in sušilni stroj ter dodatno stranišče, spalnica z garderobno omaro (lega sever) in velik bivalno kuhinjski del (okno kuhinje je obrnjeno proti jugu), z izhodom na teraso in atrij (ca 25 m2). Na atriju je priključek za vodo in postavljena letna kuhinja z žarom.

V kletni etaži se nahajata 7,2 m2 velika shramba in lastniško parkirno mesto za dve vozili. Kletna etaža je dostopna po notranjem stopnšču in preko zunanje klančine, varovana je z dvižnimi vrati z daljinskim upravljanjem. 

v stanovanju ostajajo vse po meri izdelane garderobne omare in kuhinja. Ostala oprema po dogovoru.

priključki in stroški: stanovanje se ogreva preko centralnega sistema (radiatorji) z lastno etažno plinsko pečjo (mestni plin), pomemben dodatni vir ogrevanja pa predstavlja tudi kamin, nameščen v dnevnem prostoru. Za hlajenje in ogrevanje v prehodnih obdobjih skrbi klima naprava. V stanvanju so še domofon, električni, vovdovodni, optični in kanalizacijski priključek, 

Objekt, ki ga upravlja upravnik (Habit d.o.o.) je lepo vzdrževan, v kletni etaži povezan z ostalima dvema objektoma. Stroški rezervnega sklada so 45 eur mesečno, ostali stroški so vezani na porabo in število oseb, ki biva v stanovanju (smeti, voda, upravljanje, zavarovanje ...) ca 50 eur, poraba plina ca 50 eur, strošek porabe drv (ca 2 m3), elektrika ca 50 eur, rtv in internet.

pravno stanje in prevzem: nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena, za objekt je bilo pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje

prevzem je možen v roku nekaj mesecev (3-4). Poleg kupnine se kupec zaveže povrniti del stroškov nepremičninske družbe v višini 2%+ddv obračunano od pogodbene vrednosti.

namig posrednika: stanovanje je brez doddatnih vlaganj zelo primerno za mirno in udobno bivanje tri do štiričlanske družine

 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...