Hiša, Samostojna

Ljubljana okolica - Domžale

449.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 168 m2
 • Etažnost: P+M
 • Parcela: 470 m2
 • Št. spalnic 4
 • Zgrajeno: 2023
 • Stanje: Novogradnja
 • Regija: Ljubljana okolica
 • Občina: Domžale

Erika Setnikar

Prodamo novozgrajeno samostojno hišo, z urejeno okolico – navzven zaključen objekt.

 

Hiša je sodobno in funkcionalno zasnovana, z bivalnimi prostori v pritličju ter spalnimi prostori v nadstropju. 

Čiste bivalne površine je 153,82 m2 iz dnevnega prostora izhod na 14,2 m2 veliko teraso.

Objekt je plitvo temljen s temeljno armiranobetonsko ploščo debeline 30 cm. Nosilna vertikalna konstrukcija je v klasični masivni izvedbi. Obodne nosilne stene so iz opečnatih zidakov debeline 25 cm. Stropna konstrukcija nad pritličjem je armiranobetonska debeline 20 cm. Strešna konstrukcija objekta je lesena  dimenzije 15/16 cm. Kritina je iz opečnatih strešnikov Valens v antracit barvi, atraktivnega in modernega dizajna, kar daje hiši poseben čar. 

Fasada bo izvedena po sistemu »Demit«, toplotna izolacija je EPS (stiropor) debeline 20 cm, s tankoslojnim zaključnim ometom v svetli barvi.

Hiša bo priključena na električno omrežje, vodovodno omrežje in javno kanalizacijo.

Ogrevanje hiše je predvideno s toplotno črpalko in kaminom.  Kamin je predviden v dnevnem prostoru in predstavlja odličen vir ogrevanja, kot tudi dogrevanja prostorov.

Hiša bo zgrajena z vrhunskimi materiali, kakovostno povezano z odličnim bivalnim udobjem  - pvc okna s troslojno zasteklitvijo, vhodna vrata Inotherm za več udobja in varnosti v vašem domu.

 

Hiši pripada zemljišče velikosti 470 m2 ter v celoti izdelan nadstrešek za dve vozili (39,3 m2), z vrtno lopo (7,5 m2) za shranjevanje, z vrati in fasado obloženo z lesom. Dvorišče in parkirišče bosta tlakovana z betonskimi tlakovci.

Vsaka hiša ima svoj zalogovnik (vodnjak) velikosti 9,8 m3 za zbiranje meteorne vode, ki se jo lahko uporablja za zalivanje vrta, izplakovanje stranišč, pranje dvorišča, avtomobila... Za odlaganje smeti ima vsaka hiša svoj smetarnik StyleOUT - zabojnik za odpadke zaščiten pred vetrom, dežjem, snegom in ostalimi vremenskimi pojavi.

Hiša se nahaja v urejenen naselju osmih hiš, ki je prometno zaključeno – slepa ulica, na začetku naselja je urejen ekološki otok.

  

Prodajna cena hiše 449.000, 00 EUR (z vključenim DDV). Kupec ne nosi stroška posredovanja.  Proti plačilu je možna tudi izdelava na ključ.

 

Pravno stanje je urejeno.

  

Hiša se nahaja na dostopni lokaciji, le cca 12 km od Ljubljanske obvoznice, cca 800 m od izvoza AC Krtina, v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture (vrtec, osnovna šola, trgovina, športni park, zelene površine za rekreiranje).

 

Več informacij na spletni strani: https://naselje-krtina.si/

 

 

VABLJENI K OGLEDU !!

Izjemna priložnost za vse, ki si želijo opremiti dom po lastnih željah. 

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE ...