Zgrajena, kot bi jo investitor gradil zase

02.02.2022 / Vesna Levstek
V želji po zaslužku investitorji pogosto zanemarjajo kakovost. A pri Hiši Belin temu ni tako.

Novost na trgu nepremičnin

hiša belin

Nakup stanovanja lahko danes predstavlja precejšen izziv, še posebej kadar ne nakupujemo nepremičnine za investicijo, pač pa zase. Povpraševanje na trgu stanovanjskih nepremičnin presega ponudbo, zato prodajane nepremičnine hitro izginjajo s spletnih strani ponudnikov, številni kupci pa se lahko le obrišejo pod nosom. Ni namreč nenavadno, da je zanimanja za posamezen objekt toliko, da lahko prodajalci sami izbirajo med številnimi zainteresiranimi kupci. Pa vendar je ob vsej poplavi ponudbe težko najti stanovanje oziroma nov dom, ki ga odlikujejo kakovostna gradnja, elitna lokacija, velika mera zasebnosti, trajnostna naravnanost in tehnologija pametnih hiš. Nam je med številnimi ponudbami uspelo izbrskati tako, ki ustreza vsemu naštetemu, hkrati pa kupcu zagotavlja edinstveno domovanje. 

hiša belin

Nadstandardna lokacija za vse okuse

Na trgu nepremičnin zagotovo izstopa Hiša Belin, ki se nahaja v bližini elitne Rožne doline. Njena lokacija je izvrstna, saj stoji v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture, ki jo potrebujemo za ugodno in prijetno bivanje, tudi vrtca in osnovne šole. Primerna je za najrazličnejši krog kupcev. Omogoča hiter dostop tako do starega mestnega jedra kot tudi do avtocestnega obroča in zelenih površin.

Ne glede na bližino cest, objekt prebivalcem zagotavlja tišino in mir, za kar je investitor poskrbel z vrhunsko izolacijo sten, jaškov in oken. Da zunanja glasnost ne vpliva na kvaliteto bivanja, so potrdile tudi meritve gradbenega inštituta za meritve glasnosti.

Zgrajena, kot da bi jo investitor gradil zase

hiša belin

Dandanes se vse vrti okoli denarja, kar je opazno tudi na trgu nepremičnin. V želji po čim večjem zaslužku investitorji prepogosto zanemarjajo kakovostno gradnjo. A pri Hiši Belin temu ni tako. Zgrajena je tako, kot da bi jo investitor gradil zase, kar je opazno prav pri vsaki podrobnosti in na vsakem koraku. V želji kar najbolj ustreči končnemu lastniku so se posvetili vsaki malenkosti, poiskali najboljše rešitve, izvajalce in odlične materiale.

Hiša Belin je zasnovana sodobno, tako z vidika oblikovanja kot tudi načina bivanja. Zunanji izgled je edinstven ter odraža sodoben in eleganten videz. Postavitev in orientacija stanovanj v zgradbi sta zasnovana tako, da lastnikom omogočata največjo mero zasebnosti, saj stanovanja praktično nimajo skupnih sten.

Objekt je zasnovan z mislijo na uporabnika, ki si želi vrhunskega bivalnega udobja, uživa v sodobnem načinu življenja, ceni mir in udobje doma in hkrati prednosti urbanega okolja. Ponuja osem sodobnih, prostornih, svetlih, luksuznih stanovanj s prostornimi terasami, ki bodo svojim lastnikom nudila visoko kakovost bivanja. Terase vseh stanovanj so opremljene z letnimi kuhinjami in pergolami, ki omogočajo senčenje in zaščito pred dežjem. Parkiranje je stanovalcem omogočeno v kleti objekta, kjer ima vsako stanovanje dve lastniški parkirni mesti s polnilnico za električni avto, lastno shrambo in možnost parkiranja koles.

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Ko stanovanje postane dom

Kako narediti najboljši dom in najboljšo bivalno izkušnjo sta bili vprašanji, katerima je investitor v času gradnje posvetil največ časa. Vrhunsko udobje in sodoben način življenja sta glavni lastnosti, ki zaznamujeta bivanje v teh prostornih stanovanjih z visokimi stropi, velikimi okenskimi odprtinami in razkošnimi terasami z zimzeleno zasaditvijo. Moderna zasnova stanovanj, ki stremi k miru in odprtosti, zagotavlja tudi, da imajo stanovanja spalni del ločen od bivalnega. Posebno bivalno izkušnjo omogoča tudi kamin, ki daje občutek domačnosti oziroma bivanja v hiši.

Zaradi velikega povpraševanja so trenutno v objektu na prodaj le še tri stanovanja od skupno osmih. Od teh je eno stanovanje atrijsko in se nahaja v pritličju, dve stanovanji pa sta dvoetažni in se nahajata v prvem nadstropju. Dupleks stanovanji se ponašata s prostorno galerijo in dvovišinskimi stropi, kar še dodatno pripomore k prostornosti, razkošnosti in svetlosti prostora.

hiša belin

Edinstvenost domovanja

Ljudje smo unikatni, radi se razlikujemo od drugih. Tako so zasnovana tudi domovanja v Hiši Belin. Da bodo bodočim stanovalcem resnično predstavljala njihov edinstven dom, se prav vsako stanovanje v objektu razlikuje od preostalih. Vsako nosi svoj karakter, povezuje pa jih rdeča nit, ki jo pooseblja parket, položen v obliki francoske ribje kosti. Sicer je vsem stanovanjem skupna tudi vgradnja kakovostnih materialov in opreme skrbno izbranih proizvajalcev.

Končni izgled po želji bodočega lastnika

Trajnost, odporni materiali, ki omogočajo dolgotrajno uporabo, ter elegantna in estetska dovršenost so bili glavno vodilo pri izbiri notranje opreme. Ker pa je bil cilj investitorja vseskozi udobno bivanje in dobro počutje novega lastnika, je poskrbel, da se zadnje podrobnosti pri notranji opremi uskladijo z bodočim stanovalcem. Kupec tako v Hiši Belin prejme storitev izdelave opreme na ključ, njegova selitev pa lahko poteka mirno in predvsem brez nepotrebnih skrbi glede dobave opreme ter njene pravočasne in strokovne montaže.

Dom, ki ponuja vse prednosti pametne hiše

1 / 2

2 / 2

Vsa stanovanja v Hiši Belin so premišljeno opremljena z napredno tehnologijo pametne hiše, ki stanovalcu omogoča upravljanje vseh bistvenih elementov stanovanja. Preko nje namreč lahko regulira razsvetljavo, ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in senčenje skladno z lastnimi individualnimi potrebami in željami. Upravljanje je mogoče tudi na daljavo, kar je še posebej koristno v času odsotnosti in celo v kontekstu varnosti.

Ko se prepletata tehnologija in trajnost

Dom v Hiši Belin je vsekakor več, kot ponujajo druge nepremičnine na trgu. Je vrhunec dovršenega bivanja z najmodernejšimi tehnološkimi rešitvami. Vsako stanovanje poleg lastnosti pametne hiše zagotavlja tudi lastni centralni sesalni sistem in mehčalec vode, ki preprečuje tvorbo in nalaganje vodnega kamna.

hiša belin

Da bi novi lastniki z nakupom lahko zaživeli tudi trajnostno, ima vsako stanovanje v garaži na voljo tudi svojo lastno električno polnilnico za avtomobil. Dom je nekaj, kar ne kupujemo le za nekaj let, zato je pomembno, da pri izbiri upoštevamo tudi prihodnost. Morda danes doma še nimate električnega vozila, a se zna to kaj kmalu spremeniti. Že vgrajena električna polnilnica tako olajša bivanje, saj bi njena kasnejša montaža predstavljala dodaten vložek, ki ga z nakupom doma v Hiši Belin lahko že danes prečrtate s seznama.

Vlaganje v nepremičnine najbolj varna naložba

Investitor ETIS d.o.o. je s Hišo Belin poskrbel za visoko kakovostna stanovanja, ki bodo svoji prebivalcem prinesla veliko zadovoljstva, zato so vsekakor dobra naložba, ne glede na to ali iščete nov dom ali pa investicijo. Navkljub občasnim nihanjem cen na trgu nepremičnine, nas pretekle izkušnje učijo, da so tveganja z naložbo v nepremičnine relativno nizka. To še posebej velja za novogradnje, ki bodo po pričakovanjih tudi v prihodnje obdržale svojo vrednost ali pa bo ta le še narasla. Nakup tako dovršenega stanovanja, kot ga najdete le v Hiši Belin, je tako zagotovo varna naložba. 

Tudi za pomoč pri prodaji stanovanj v Hiši Belin, strokovno svetovanje, predstavitev in vodenje ogledov na najvišjem nivoju  je investitor med nepremičninskimi agencijami poiskal nepremičninsko družbo s stažem dolgim več kot dve desetletji, podpisnico izjave o spoštovanju Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami, imetnico certifikata »Zaupanja vredna nepremičninska družba« in z veliko kvalitetnimi referencami.

Za več informacij o Hiši Belin se lahko obrnete na zastopnika

Nepremičnine plus d. o. o., Bežigrad 15, Ljubljana

tel.: +386 41 370 000

erika@nepremicnine-plus.si

www.nepremicnine-plus.si

 

članek objavljen na siol.net