Poslovanje podjetja Nepremičnine plus v času koronavirusa

20.03.2020 / Vesna Levstek
Tudi v času strogih ukrepov ostajamo z vami!

Spoštovani kupci, prodajalci, analitiki, navadni firbci :)

 

Tudi v času prepovedi opravljanja poslov posredovanja v prometu z nepremičninami, ki je posledica omejevanja širjenja virusa, mislimo na in skrbimo za - vas. Ker ogledov nepremičnin ne moremo opravljati skupaj z vami, smo vam pripravili nabor nepremičnin, ki jih lahko naredite sami, brez kakršnega koli stika z drugimi.

 

Po nekaterih se lahko sprehodite kar preko 3D vstopa, z obiskom katerega koli zemljišča, pa se boste nadihali še svežega zraka.

Pripravljamo tudi varen način ogledov stanovanj (tistih v katerih ni stanovalcev in ki jih po vsakem obisku primerno razkužimo).

 

Tudi v času strogih ukrepov z vami ostajamo v stiku preko telefona ali elektronske pošte.

Morda je zdaj čas, da skupaj virtualno pregledamo trg, naredimo načrte, premlevamo o davčnih obveznostih, uredimo katastrske podatke, pripravimo vse za pridobitev uporabnega dovoljenja ali drugih manjkajočih papirjev. V času »čakanja na delo« vam svetujemo, klepetamo in analiziramo povsem prostovoljno in brezplačno.

 

Želim vam varno, a koristno preživete dni, ko smo prisiljeni v nam neobičajen ritem in način življenja. Gotovo bodo odločitve o nakupu ali prodaji nepremičnine pomaknjene v kasnejši čas, a prav je da smo takrat vsi skupaj pripravljeni in opremljeni z vsemi potrebnimi in kvalitetnimi informacijami.